Moda femeilor supraponderale a început o dată cu Rosegal

Cred că suntem maturi cu toții și știm că a fi o persoană plinuță nu înseamnă că mâncăm mult. Sunt atâtea probleme de sănătate care pot cauza acest dezechilibru al corpului. Cunosc persoane care mănâncă la fel de mult ca mine și la ele se vede imediat acest stil de viață mai puțin sănătos. Mai sunt și persoane norocoase de la mama natură care au avut pur și simplu o genă bună și nu se îngrașă. Nimic nu este lăudabil sau de arătat cu degetul. Am vrut doar să punctez aceste aspecte pentru că știu că sunt și persoane mature care nu prea înțeleg acest fenomen.

Tricouri plus size-min

Tricoul sau bluzele sunt cele mai practice piese vestimentare care sunt folosite în diverse combinații. Mai scurt sau mai lung, mulat sau ușor lejer, acesta poate fi combinat cu un blug sau o pereche de pantaloni office și suntem gata de plecare. Nu de puține ori am auzit persoane care se plângeau că nu-și găsesc haine pe mărimea lor. Mă bucur că site-urile chinezești precum Rosegal s-au gândit și la aceste persoane și au scos o linie de haine plus size. Câteva modele de astfel de tricouri găsiți aici/here. Sunt niște modele foarte frumoase și deloc de neglijat.

blugi plus size-min

Același lucru îl pot spune și despre blugi. Nu este nevoie ca o persoană supraponderală să fie nevoită să poarte o pereche de blugi clasici pentru că altfel nu găsește pe piață. Online sunt mult mai multe alternative și blugii boyfriend, ripped sau orice alt model care vă face cu ochiul poate fi ales de aici(shop now). La fel de bine aceștia pot fi combinți și cu tocuri sau chiar cu teneși. Am văzut atâtea persoane în trend și nici măcar nu este greu să faci un outfit cool din astfel de piese vestimentare.

Pantalno negri plus size-min

Cu toții știm că negrul avantajează cam orice ținută și în plus micșorează. Nu contează cât de voluptoase sunt formele voastre. Dacă apelați la un pic de negru, acestea se vor vedea mult mai bine. Am încercat și eu acest truc și vă asigur că el funcționează. Eu mă simt atrasă de pantalonii negri și chiar mi-aș dori și eu o astfel de pereche de pantaloni. Sunt foarte potriviți cu sandale sau tocuri. Broderia din spatele piciorului nu face decât să-i facă un model mult mai actual și să atragă atenția în partea de jos a piciorului. You can buy now here!!!

Ce părere aveți de hainele acestea plus size? Credeți că ele pot fi purtate și de o persoană cu forme obișnuite?

Kamy

5 Comments

  1. Chiar au multe produse frumoase si la moda pe Rosegal. Ma bucur ca oricare ne-ar fi dimensiunile putem gasi hainute in trend pe site. ‍♀️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *