Alege să-ţi faci cumpărăturile într-un outlet dacă vrei să faci economii

Se știe că în momentul în care intri într-un mall, acolo găsești haine din cele mai noi colecții, dar găsești și prețuri pe măsură. De multe ori le găsesc nejustificat de mari și cred că nu-și merită banii. Eu am început să fiu aplic vânătoarea reducerilor și să-mi fac cumpărături la preț întreg doar atunci când cred că se merită sau când mi se pune pata pe un produs. Într-un outlet haine fashion găsești foarte multe modele interesante și la prețuri cu mult mai mici decât într-un mall.

Outlet fashion house-minCe este un outlet de haine

Outleturile le-am descoperit întâmplător acum câțiva ani când am fost la cumpărături în afara țării. În mod normal, un outlet are haine de la branduri originale care sunt din colecțiile vechi sau au rămas mult prea puține numere. Pentru a epuiza stocurile acestora, aceste haine intră într-un sistem de tip outlet unde prețurile sunt mult mai mici decât au fost cele de la lansare. Dacă aceste produse nu se epuizează într-un timp relativ scurt, ele intră la o nouă serie de reduceri și în acest fel poți plăti te miri ce pe un produs din colecția de anul trecut.

Consider că investiția se merită și că reducerile nu sunt puse după bunul plac al unor vânzători neexperimentați. Vorbim aici de branduri mari, de specialiști în marketing, de produse de calitate și prețuri cu mult sub cele inițiale.

Shopping de tip outlet-minFashion House Outlet

Fashion House Outlet este o copie fidelă a outletului din Austria, de la Parndorf. Am avut ocazia să-l vizitez de câteva ori  pe cel din Austria și să-mi pot forma o părere și despre acesta. Prețurile și colecțiile de aici sunt frumoase și dacă ai puțin noroc, ai șansa să cumperi produse la prețuri foarte mici. Au fost și situații în care am fost și n-am cumpărat mare lucru pentru că prețurile nu aveau reduceri atât de mari și nu te prea puteai apropia de nimic.

Outlet-ul de la București ne permite să facem câte o vizită atunci când avem chef de cumpărături și să vedem dacă reducerile ne sunt favorabile. Site-ul acestora ne oferă și câteva sfaturi vestimentare după care ne putem ghida în cazul în care suntem în pană de idei.

Ce părere aveți de cumpărăturile de tip outlet?

Kamy

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *