Ghid de alegere a ochelarilor de vedere

O pereche de ochelari de vedere nu trebuie să fie în primul rând frumoși. Ei ne sunt utili pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim vederea și să ne rezolvăm anumite probleme ale ochilor. Vizita la un cabinet oftalmologic ne poate ajuta să descoperim din timp anumite probleme de vedere. În momentul în care constatăm că nu putem vedea, ca și înainte, culorile, literele și obiectele, ar trebui să ne punem semne de întrebare și să mergem imediat la un consult oftalmologic. Iată câteva criterii de care putem ține cont când mergem să alegem o pereche de ochelari de vedere.

Tipul de lentile

Ne punem întrebări cu privire la materialul lentilelor ochelarilor. Există lentile din sticlă și lentile de plastic. Dacă în trecut, lentilele de plastic erau privite cu îndoială, azi avem certitudinea că acestea sunt dintr un material care nu dăunează deloc vederii. Avantajele unor lentile din plastic constau în faptul că sunt foarte ușoare. Pe suprafața lor nu ne vom confrunta cu eventuale probleme, nu există posibilitatea de a se zgâria pentru că sunt tratate antireflex și antizgâriere. Putem alege modele de zeelool online glasses pe care ni-l dorim. Și lentilele din sticlă sunt avantajoase pentru că și ele sunt tratate antireflex și antizgâriere.

Ține cont de culoarea ochilor și a părului

Pentru a nu crea un contrast deranjant este de preferat să alegem ochelarii în aceeași nuanță cu cea a părului sau a ochilor. Astfel, nu vom crea un contrast nedorit și ne vom pune în evidență nuanța naturală a ochilor.

Nu rata ofertele

Oricine adora să facă shopping când avem parte de oferte și reduceri. Achiziționarea unei perechi de ochelari de vedere este un fapt ce nu necesită amânare. Însă, nu trebuie să uităm că există riscul spargerii lor, al pierderii sau se impune nevoia de a schimba dioptriile sau pentru că ne dorim să fim la modă. De aceea când avem parte de discount prescription glasses ar fi bine să profităm și să investim în perechea de ochelari atât de necesară.

Acordă importanță ramelor de ochelari

Dacă lentila ochelarilor este importantă pentru o vedere sănătoasă, rama ochelarilor este esențială pentru a ne avantaja din punct de vedere estetic și pentru confortul nostru. Este important să țineți cont de forma feței pentru a alege acea formă de ramă care să vă avantajeze. Glasses frames for women trebuie să fie direct proporțională cu lungimea feței. Rama ochelarilor trebuie să o alegem cu atenție. Ea este importanta pentru că ne subliniază trăsăturile feței. Dimensiunile ramei sunt importante pentru că nu ne dorim să fie prea strânși ochelarii sau prea largă rama lor. Vă sfătuiesc să alegeți ochelari de vedere doar după ce ați realizat un consult oftalmologic. Astfel, în urma unui consult de specialitate, vă veți rezolva problema de vedere pe care o aveți, fără a întâmpina probleme.

Când ați efectuat ultima dată un consult oftalmologic?

Kamy

4 Comments

  1. Imi plac tare mult ramele alese de tine. N-am mai fost de foarte mult timp la un control. Ar trebui sa ajung si eu sa vad daca nu este cazul sa-mi schimb ochelarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *