Telefoanele au devenit indispensabile din viața noastră. Le luăm peste tot cu noi și nu ne despărțim de ele absolut deloc. A trecut de mult vremea în care acestea erau bune doar pentru convorbiri. Acum un telefon fără conexiune la internet nu prea prezintă interes.
Husă de protecție pentru telefon
În momentul în care ne luăm telefoane noi trebuie să le protejăm ca să nu existe mici incidente neplăcute. Acesta are rolul de a proteja telefonul de eventualele impacturi cu solul, de zgârieturi sau chiar de micile accidente neprevăzute. Fie că este vorba despre husă tip carte sau una care acoperă doar spatele, au rolul de a aduce un plus de protecție telefonului.
Eu am optat pentru această husa Huawei P9 lite pentru că mi-au plăcut modelele de pe acest site și pentru că au fost foarte prompți în ceea ce privește livrarea. Nu-mi place să aștept foarte mult pentru o comandă online și tocmai din acest motiv prefer firmele care fac livrări în maxim 48 de ore de la plasarea acesteia. Husa aleasă era fix ca cea aleasă de pe site și nu se pune problema precum că ar fi diferențe de calitate.
Folie de protecție pentru ecran
Folia de protecţie eu consider că merge în strânsă legătură cu husa. Indiferent de tipul de husă ales, este de preferat să puneţi şi o folie. Ultima apariție este folia de sticlă care are rolul de a prelua întregul șoc și de a proteja ecranul telefonului în totalitate. În cazul unui accident, telefonul este ferit de orice fel de prolemă și în cel mai rău caz se sparge folia și telefonul nu pățește absolut nimic. În afară de protecția față de șocurile puternice, aceasta are rolul de a feri ecranul de zgârieturi. Oricum de grijuliu sau protector ești cu telefonul, ecranul se poate zgâria chiar și de la cerceii de la ureche sau de la micile particule de praf.
Prețul unei folii nu este exagerat de mare și o folie aplicată corespunzător poate avea o durată mare de viață și nici măcar nu se bagă de seamă că este pe telefon.
Bateria externă este de nelipsit
Majoritatea smartphon-urilor sunt folosite foarte mult și bateria lor nu ține mai mult de o zi. Evident că sunt cazuri în care trebuie să-l încarci chiar și de 2 ori pe zi. Dacă ești acasă și pățești o neplăcere de acest gen, nu este absolut nici o problemă, dar dacă ești plecat și depinzi de telefon, trebuie să ai o baterie externă care să te scoată din impas.
Există baterii externe mai mici sau mai mari. Le poți alege în funcție de buget, de preferința designului sau chiar de mărimea acesteia. Sunt unele care pot încărca 2 telefoane concomitent și ai posibilitatea să încarci de 2 sau chiar 3 ori bateria telefonului cu acea baterie externă. Ai un plus de siguranță în momentul în care ai o garanție că îți poți încărca telefonul liniștit și nu stai cu grijă că dintr-un moment într-altul se poate închide.