Cum ne pregătim de petrecerea burlăcițelor

Petrecerea burlăcițelor este ultima distracție pe care o va avea viitoarea mireasă înainte de căsătorie. Aceasta este organizată de cele mai bune prietene ale miresei în cele mai mici detalii. Îmi este mai mare dragul să văd fete atât de organizate și cu chef de distracție. Totul depinde de fetele care organizează și de tematica petrecerii. Se pot folosi diverse obiecte personalizate care pot anima foarte mult seara fetelor.

Vreau să vă propun o serie de accesorii pe care le puteți folosi la petrecerea burlăcițelor. Iată și propunerile mele:

Tricourile cu mesaje personalizate

În primul rând, avem nevoie de tricouri personalizate. Acestea sunt cele mai căutate accesorii pentru petrecerea burlăcițelor. Acestea pot avea mesaje originale și faptul că acestea pot transmite un mesaj haios sau motivațional este foarte interesant. Pe Raimar-personalization.ro se găsesc niște modele tare interesante de tricouri de acest gen. Marea majoritate sunt tricouri albe și de o calitate foarte bună. Dacă tot facem un efort să facem o astfel de achiziție, cred că ar fi bine să optăm pentru tricouri din bumbac pentru a le putea folosi și cu alte ocazii.

Tortul cu mesaje haioase

Tortul este absolut indispensabil și aș pune la pachet și șampania. Am văzut diverse modele de torturi care m-au amuzat copios. O fetiță desculță și puțin înclinată care mă duce cu gândul că a băut puțin mai mult, un mesaj care să te ducă cu gândul la distracție sau un mesaj cu tentă sexuală cu care nu prea ai cum să dai greș.

Accesorii care pot anima petrecerea

În funcție de locul în care urmează să aibă loc petrecerea se mai pot cumpărqa diverse accesorii. Aici mă refer la baloane cu mesaje, ghirlande, coronițe cu pene sau jartiere. Evident că toate acestea sunt cumpărate de burlăcițe și depinde de bugetul stabilit. În funcție de acestea se aleg și aceste elemente.

Eu am avut ocazia să particip la astfel de evenimente și acestea au avut loc în club. A fost o atmosferă extrem de animată datorită distracției cu care eram înconjurate, dar și pentru că am avut elementele de mai sus care s-au potrivit perfect cu tematica petrecerii noastre chiar dacă întreg clubul nu făcea parte dintre invitați.

Aceste petreceri pot avea loc acasă, în club sau într-o vilă drăguță la munte. Nu cred că acest aspect este atât de important. Buna dispoziție este cea mai importantă și vă asigur că asta contează cel mai mult!

Kamy

14 Comments

  1. Nu am avut petrecerea burlacitelor, dar am mai participat atunci cand am fost nasa si cand eram apropiata de mireasa. Noi nu ne-am costumat, dar mi-ar fi placut macar niste tricouri funny.

  2. Cand vad astfel de petreceri in filme imi plac si mi se par haioase dar in realitate nu cred ca mi-ar placea la fel de mult.

  3. imi plac petrecerile care sunt cat mai accesorizate si mai pline de viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *