Sa ne pregatim de plaja

Oficial este vara asa ca trebuie sa luam masuri si se ne pregatim. Hainele subtiri ar trebui sa iasa la inaintare si sa le inlocuiasca pe cele groase. Iunie a inceput cu o serie de ploi care nu ne-au lasat sa ne imbracat foarte subtire sau a trebuit sa ne luam cateva haine cu noi ca sa nu fim surprinsi de ploaia torentiala si de un val de racoare.

http://www.costume-baie.ro/pareo_d_moka_25_mocca-p783.html?ref=D82C8D16

As vrea sa ma bronzez macar putin o data cu primele zile calduroase din acest an asa ca intentionez sa merg la piscina si sa ma bronzez macar putin. Nu sunt adepta solarului. Acesta poate crea numai probleme pielii si daca te termen scurt bronzul acesta se vede frumos, pe termen lung acesta dauneaza rau pielii. Am fost si eu o singura data pentru ca vroiam sa vad si eu cum este la solar si pentru ca aveam un eveniment important la care aveam nevoie de un mic bronz.

Costumele mele de baie vechi s-au degradat sau m-am cam plictisit de ele si imi doresc unul nou. Mai exact ]mi doresc un costum de baie in culori mai vii. Am cateva idei si am sa ma ghidez dupa ele in alegerea noului costum. 

Un alt produs pe care mi-l doresc si pe care pun mare pret este pareo. Atata timp cat stai pe plaja este ok sa ramai in costum de baie fara sa fii acoperita dar daca vrei sa te indepartezi de sezlong ar fi foarte bine sa te acoperi cu un pareo pentru ca este mult mai estetic. Stiu ca multe persoane spun ca arata perfect si profita de acest aspect. Eu sunt de parere ca esti mult mai senzuala atata timp cat lasi uneori imaginatia barbatilor sa lucreze!

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *