Ne pregatim de toamna

Îmi place să port rochii elegante dar acestea sunt practice doar la anumite evenimente dar avem nevoie și de rochii casual care pot fi purtate zi de zi, la muncă sau la în orice altă împrejurare.

http://www.depozituldelenjerie.ro/avaro_su_382-p71097.html?ref=D82C8D16
Am găsit această rochie care m-a cucerit din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte am o slăbiciune pentru rochiile, cămășile sau  hainele care au mâneci trei sferturi. Am impresia că oferă ținutei o eleganță aparte. Îmi place acest aspect extrem de mult. Un alt aspect important este culoarea care este perfectă de purtat all day. Sincer vorbind îmi plac și buzunarele laterale. Din această rochie îți poți face o ținută casual purtată cu o pereche de sandale cu talpă joasă sau poate fi accesorizată cu un colier statement, o coafură mai fistichie și tocuri și datele problemei se schimbă. 
http://www.depozituldelenjerie.ro/avaro_su_351-p66743.html?ref=D82C8D16
De această dată vă arăt o bluză-rochie care merge perfect cu o pereche de colanți de piele. Sunt de părere că această bluză poate fi îmbrăcată pe o vreme puțin mai rece dar de acum trebuie să ne pregătim și pentru așa ceva. Mai este puțin din vară. Așa cum am mai zis mai sus am ales o bluză cu mâneci trei sferturi care arată foarte bine. Până acum am văzut mai rar astfel de modele care să mai aibă și buzunare, dar văd că și acest model are buzunare și acest lucru îmi place foarte mult. Nu știu dacă știți sau nu dar griul este o culoare care îmi place la fel de mult ca și albastrul și dacă ar fi fost maro cred că la fel de mult aș fi apreciat-o.
Care model vă place mai mult?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *