Spirulina tratamentul minune pentru o sănătate de fier

Sistemul imunitar scăzut duce la instalarea anumitor afecțiuni și probleme de sănătate. De aceea, am devenit tot mai atenți la ceea ce consumăm și la suplimentele alimentare. Spirulina este un tip de algă verde – albăstruie. Aceasta constituie o sursă extrem de bogată în proteine vegetale, minerale și vitamine. Este utilizată cu succes în prevenția cancerului și are efecte antivirale. Pentru o sănătate optimă este recomandat consumul de spirulină. Aceasta nu are un gust tocmai plăcut, dar este considerat un superaliment, ce aduce multiple beneficii organismului și care acționează favorabil.

Beneficii ale spirulinei

În compoziția spirulinei intră ingrediente ce au rol de a regla tensiunea arterială. De altfel, are menirea de a preveni și ameliora diverse procese inflamatorii. Spirulina conține enzime care ajută și grăbesc vindecarea traumatismelor și metabolismului pielii. Clorofila din spirulină acționează ca un dezinfectant. Are rol de regenerare. Acest medicament luptă contra efectelor dăunătoare pe care radiațiile le au asupra celulelor. Acest superaliment împiedică procesul de îmbătrânire.
Spirulina-min
Spirulina pe herbagenetica.ro are ca principale beneficii o mulțime de efecte asupra organismului, cum ar fi efectul anticanceringen și proprietatea de a fi un puternic antioxidant. Consumul zilnic de spirulină are rolul de a controla colesterolul și reduce riscul apariției de boli cardiovasculare. Tot această algă miraculoasă ajută la reglarea presiunii arteriale. Să introducem în alimentația noastră zilnică spirulina pare a fi o alegere isteață. Consumul acestui supliment alimentar intărește sistemul imunitar, fortifică organismul și veghează la menținerea unei stări de sănătate cât mai bune. Nu doar sănătatea fizică are de câștigat, ci și sănătatea mentală.
Contribuie la îmbunătățirea memoriei, iar capacitatea cognitivă și de memorare sunt vizibil ameliorate. Deficitul de anemie poate fi tratat foarte ușor consumând zilnic spirulină. Unul dintre multele sale beneficii constă în protejarea ficatului și luptă contra bolilor care îl pot afecta. Contribuie la buna funcționare a tranzitului intestinal și este recomandată în curele de slăbire. Spirulina este aliatul sănătății noastre și trebuie introdus în alimentația zilnică.
Un regim  echilibrat; mișcarea zilnică și consumul acestui supliment aliment ne vor ajuta să nu întâmpinăm probleme de sănătate.

De ce este atât de benefică spirulină?

 În compoziția spirulinei intră în proporție de 60-70% proteine pure, fapt pentru care include în compoziția sa sunt  aminoacizi esențiali pentru a asigura o sănătate optimă. Spirulina este mult mai accesibilă și mult mai valoroasă decât multe alimente pe care le consumăm. În compoziția sa regăsim vitamina B12, D, E, K, calciu, crom, cupru, iod, magneziu, fosfor, potasiu și zinc. Spirulina este un ingredient minune care ne ajută să avem o piele frumoasă și o sănătate de fier. Spirulina ne încarcă de energie și ne ajută să arătăm cât mai tineri și pozitivi.

Kamy

11 Comments

  1. Am folosit si eu spirulina anul trecut si am avut o stare de bine, apoi am alternat-o cu produsele de la Forever si cele de la Phharma Nord cu Bio seleniu si zinc.

  2. Am luat spirulina pe timpul sesiunii si m-am simtit putin mai energica decat de obicei dar alte efecte nu am vazut.

  3. Folosesc si eu Spirulina ocazional.Este genul de super-aliment de care avem nevoie uneori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *