Uscătorul de mâini – cea mai igienică alternativă pentru afacerea ta

Marile instituții, restaurantele, fabricile, marile lanțuri de magazine, au în dotarea toaletelor aparatură modernă care oferă maximum de igienă.

hand-dryers-minAlegerea celui mai bun uscător de mâini

Grupurile sanitare curate și bine dotate sunt vizate de clienții care pășesc pragul marilor magazine sau restaurante. Un grup sanitar bine dotat și îngrijit corespunzător vă ajută să nu întâmpinați probleme la obținerea avizelor de funcționare. Printre aparatele moderne importante ale grupului sanitar regăsim utilul uscător de mâini.
Acest aparat înlocuiește cu succes clasicele șervețele. Terminarea șervețelelor și înlocuirea lor întârziată atrage remarci negative și critici din partea persoanelor care treceau printr-o astfel de situație. Uscătorul de mâini este un aparat care își găsește locul în orice grup sanitar sau în baia proprie a oricărei locuințe.
Uscătorul de mâini oferă un mod igienic de uscare a mâinilor împiedicând contactul cu bacteriile care se regăsesc pe prosoape. Un astfel de aparat aduce beneficii mediului înconjurător ca urmare a reducerii numărului de șervețele folosite.

Uscator de maini-minCriterii de alegere a unui uscător de mâini

Înainte de a vizita ofertele de uscătoare de mâini trebuie să stabiliți care sunt criteriile de care trebuie să țineți cont pentru achiziționarea aparatului. Este necesar să țineți cont de locul în care găsiți cele mai bune uscătoare de mâini, din punct de vedere al raportului preț – calitate. Găsiți aici http://www.clinit.ro/uscatoare-de-maini câteva modele eficiente și cu un design plăcut.
Un al criteriu major în alegerea aparatului este prețul. Un uscător de mâini la un preț bun nu merită a fi ratat. Pentru că este posibil să întâmpinați mici probleme cu aparatul pe parcursul utilizării lui, acordați atenție și perioadei de garanție a uscătorului de mâini. Astfel, în cazul defectării, nu vă veți face probleme în privința remedierii situației și reparației lui. Este foarte important să meditați asupra locului unde urmează să amplasați aparatul. Acesta trebuie să fie poziționat într-un loc adecvat, să nu fie incomod și să fie situat, cât de cât, în apropierea surselor de apă pentru igienă.
Materialul din care este confecționat aparatul este un alt punct forte pentru când doriți să achiziționați un uscător de mâini. Un material de bună calitate, rezistent, va oferi o durată de viață îndelungată aparatelor. Viteza de uscare a aparatului este esențială pentru utilizatorii de uscător de mâini. Un aparat cu o viteză mare va reuși să usuce mâinile rapid și nu va trebui să așteptați mai mult timp. Modul de acționare al aparatului poate fi automat sau cu buton și trebuie ales în funcție de nevoile utilizatorilor.
Un alt aspect relevant cu privire la uscătorul de mâini este zgomotul pe care acesta îl produce. Un aparat cu viteză mai mica de uscare va produce mai puțin zgomot în timp ce aparatele de uscare a mâinilor mai mari vor produce zgomote puternice. Cel dintâi este de preferat a fi utilizat pentru o locuință în timp ce al doilea se dovedește a fi perfect pentru instituții sau locații în care acesta este folosit mai des.
Alimentarea cu energie a unui uscător de mâini se poate face în două moduri: la rețeaua electrică sau prin conectare la priză. În cazul aparatelor care sunt conectate la priză aveți avantajul de a nu apela la un electrician la momentul montării lui.

Kamy

9 Comments

  1. In primul rand este foarte util pentru ca, prin folosirea lui economisim atata hartie obtinuta, stim toti, cu cate sacrificii.

  2. Uscatoarele nu sunt mai igienice decat servetelele . Sunt periculoase atat pentru maini cat si pentru cei din jurul nostru pentru ca odata ce iti bagi mainile sub ele imprastie toti microbii si nu stii pe unde ajung . Baia devine plina de microbi de la toate persoanele care ii pasesc pragul .

    • Eu nu sunt de aceeasi parere! Uscatoarele de maini se folosesc abia dupa ce te speli pe maini cu apa si sapun si asta presupune o igienizare corepunzatoare. Imediat dupa ce te speli pe maini folosesti uscatorul si nu prea are cum sa se imprastie microbii prin baie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *