Casual și stylish: look-ul perfect pentru primăvara aceasta

Primăvara înseamnă prospețime și libertate, iar garderoba ta trebuie să reflecte acest lucru. Vrei să știi cum poți să te îmbraci casual, dar să fii și plină de stil, în același timp? Respectă aceste TREI tendințe și fii o adevărată fashionistă în această primăvară!Palton rosu-min

  1. Paltoane în culori vesele pentru zile însorite

Spune adio dimineților geroase de iarnă și bun venit razelor de soare! Afară este o nouă lume, veselă și plină de viață, așadar este timpul să renunți la nuanțele posomorâte de gri și negru și să adopți tonuri de roșu sau roz. Paltoanele până la genunchi, cu croială dreaptă, s-au întors pentru încă un sezon. Accesorizează-le cu o pereche nouă de ochelari, blugi skinny, tăiați deasupra gleznei, și teniși și ești gata să întâmpini lunile de primăvară într-un outfit super stylish și foarte comod.

cercei-disc-multicolor-8842-mingeanta-de-umar-plina-de-farmec-4610-min

 

  1. Accesorii casual în tonuri vibrante

Începe-ți ziua plină de energie optând pentru accesorii în tonuri care să te binedispună. Nuanțele de roz și albastru se completează foarte bine în acest sezon, iar efectul este atât de plăcut încât este imposibil să nu îți aducă un zâmbet pe buze. Meli Melo vine în întâmpinarea trendului din această primăvară cu o gamă variată și, mai ales, colorată de accesorii pentru a-ți desăvârși outfitul. Aruncă un ochi pe www.MELImeloParis.ro și vezi ce se mai poartă!

Desigur, niciun look nu este complet fără o gentuță. Și dacă tot s-a discutat despre casual și stylish, este momentul să renunți la gențile oversized în favoarea celor micuțe și chic. „Less is more”, de aceea poșetele de umăr sunt potrivite acestui stil, conferindu-i un farmec aparte. Colorate și versatile, în stil casual sunt gențile de la Melimelo, foarte frumos lucrate. Optează pentru o poșetuță gen tote, plic sau rucsac și rămâi în tendințe!

Coada impletita-min

  1. Blugii cu talie înaltă: întotdeauna la modă

Blugii cu talie înaltă au fost întotdeauna o piesă cheie în orice garderobă. Purtați cu o curea de dimensiune medie, ei îți accentuează frumos talia și îți pun în valoare silueta. Blugii în culori închise, skinny, se poartă în continuare în acest sezon, ceea ce nu poate fi decât o veste bună. Optează pentru un model tăiat chiar deasupra gleznei pentru a creea iluzia unor picioare lungi. De asemenea, pot fi purtați cu o pereche de teniși colorați pentru un aspect super chic sau poți alege varianta all black pentru zilele în care ai nevoie de un power-outfit care să lase o primă impresie de durată.

Orice ai alege, nu uita să adaugi puțină culoare și să încerci să alegi piese vestimentare care să îți acorde libertate de mișcare! Cu un palton vesel, accesorii stylish și piese vestimentare casual, te vei asorta cu vremea de afară și vei avea o stare de bine până la finalul zilei.

Kamy

10 Comments

  1. Pardesiul rosu din prima imagine este CRIMINAL! 😀
    Imi doresc si eu unul!
    Si imi place cum o astfel de obiect vestimentar aparent elegant poate fi transformat intr-unul casual doar prin simpla combinare a acestuia cu o incaltaminte mai sport… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *