Top 3 cele mai hidratante produse pentru corp

Hidratarea pielii este un pas foarte important  în pregătirea acesteia. De acest pas ține elasticitatea ei și păstrarea unui aspect sănătos o perioadă cât mai lungă de timp. Când vorbesc despre produsele CeraVe, acestea hidratează piealea în profunzime și lasă un aspect neted și sănătos. Astăzi vreau să vă vorbesc despre 3 produse hidratante foarte bune care asigură un tonus excelent pielii. Crema de mâini, crema de față și corp și loțiunea de curățare a tenului fac o treabă excelentă.

TOP 3 produse CeraVe

CeraVe este una dintre cele mai apreciate mărci de îngrijire și hidratare din S.U.A., iar acum și noi ne putem bucura de produsele lor, deoarece sunt disponibile și la noi în țară. Această gamă de produse este bazată pe ceramide similare pielii, fiind vorba de ceramidele 1, 3 și 6-II. Tehnologia MVE (MultiVesicular Emulsion)  este reprezentată de un sistem revolutionar care eliberează la suprafața pielii ingredientele din compoziția produselor pe parcursul a 24 de ore.

Crema de maini regeneratoare CeraVe este primul produs pe care l-am remarcat. Aparent este o simplă cremă de mâini doar că în realitate face ceea ce multe astfel de produse nu reușesc. Pandemia asta a făcut ca mâînile mele să fie foarte agresate și să le spăl excesiv. Urmările nu au întârziat să apară și mi s-au uscat rău mâinile. Am încercat foarte multe produse doar că doar această cremă mi-a fost de un real ajutor. În urma folosirii acestia am observat că mâinile mele și-au recăpătat catifelarea de altădată.

În ciuda faptului că am avut câteva mici răni și o uscare excesivă a mâinilor, crema m-a ajutat mult în acest sens. Mi-a plăcut faptul că intră rapid în piele, nu-mi lasă pielea grasă deloc la suprafață și îmi hidratează perfect mâinile. Este singura cremă pe care am folosit-o și de pe urma căreia chiar am văzut rezultate. Am consumat-o într-o lună și nu regret nici o secundă că am descoperit-o și chiar o recomand cu mare căldură.

Cremă hidratantă pentru față și corp

Aceasta este prima cremă pe care îndrăznesc s-o folosesc pe ten și pe corp. De obicei apelez la produse distincte pentru că nevoile diferă. Întâmplarea a făcut că într-un moment să rămân fără cremă de față și atunci am apelat la aceasta pentru tot corpul. Face o treabă bună și mi-a plăcut mult cum îmi simt pielea.

Crema este perfectă pentru simplul fapt că are ingrediente curate, nu are parabeni, nu are parfum și este recomandată chiar și pentru copii. Îmi place că intră foarte repede în piele fără să insist și că nu-mi lasă pilea deloc grasă. Acestea sunt aspectele pe care eu le urmăresc la o cremă. Varianta albastră este recomandată pentru o piele uscată și foarte uscată. Aceasta poate fi găsită pe Notino.

Gel de spălare hidratant CeraVe – CeraVe Cleansers

Mi-am făcut un obicei în a folosire produse de spălare a feței imediat după demachiere seara sau imediat după ce mă trezesc. Mi se pare că nimic nu se compară cu aplicarea apei pe ten. Nu pot să folosesc doar apă așa că mi-am găsit un echilibru cu acest produs pentru că nu-mi usucă deloc tenul. Ba chiar îmi simt tenul hidratat de parcă mi-aș fi aplicat o cremă în prealabil.

O pompiță este suficientă pentru a-mi putea curăța toată fața și chiar și gâtul. Mi se pare că se formează o barieră protectoare între ten și apă și îmi protejează foarte bine tenul. Produsul este extrem de spornic și în ciuda faptului că îl folosesc dimineața și seara cred că abia am reușit să-l consum pe jumătate. Pompița este utilă în dozarea exactă și precisă a produsului și în felul ăsta reușesc să nu fac risipă.

Voi folosiți produse CeraVe? Ce produse CeraVe îmi recomandați?

Kamy

15 Comments

  1. Am folosit și eu cleanserul și tare mult mi-a plăcut! Îmi doresc să mai încerc și alte produse de la ei.

  2. CeraVe este un brand pe care nu l-am incercat, dar imi doresc foarte mult. Ce mai curioasa sunt de CeraVe Cleansers, mai ales ca este si hidratant.

  3. Inca nu am incercat produsele lor, dar sunt sigura ca se vor ridica la masura asteptarilor.

  4. Am auzit multe lucruri bune despre CeraVe. Eu nu am reusit sa le incerc, dar o sa le pun pe lista. Articolul tau m-a convins ca trebuie sa le introduc in rurina de ingrijire a corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *