Pijamale XXL și lenjerie intimă ….

Îmi aduc și acum aminte conversația dintre mine și o prietenă care se tot plângea că nu-și găsește lucruri pe măsura ei. Toate se așează ca pe un sac și că nimeni nu se gândește să facă lucruri pe corp atunci când depășești o anumită limită de kilograme. Este drept că până în acel moment nu mi-am pus o astfel de problemă și că asta poate fi cu adevărat o problemă. Am venit imediat cu sugestia unui site online – Rosegal – care are o astfel de categorie.

Știu că magazinele cu haine încearcă să-și atragă clienți în fel și chip, dar atunci când vezi un afiș enorm pe care scrie Magazin pentru grași și grăsuți și în vitrină apare un tricou cât tot geamul, parcă îți piere cheful să intri să arunci o privire. Este același lucru ca și magazinele de tip sex shop. Toate lumea face dragoste doar că mult prea puțini trec pragul acestor magazine pentru că le este rușine de ce vor zice cei din jur. Este mult mai comod să stai acasă și să-ți comanzi tot felul de nebunii pe care le primești într-un pachet perfect închis. Doar tu și vânzătorul știi exact ce se află în interior și te bucuri de aceste amănunte.

Pijama matase XXL-min

Pijama mătase – see more details

La fel este și în cazul hainelor. Decât să intri într-un magazin de acest gen, mai bine cauți online exact ce ai nevoie și sunt convinsă că vei găsi mult mai multe lucruri atrăgătoare decât ai putea găsi în magazinele acestea etichetate. Ador pijamaua de mai sus cu toate detaliile ei. Printul este absolut senzațional și cred că-mi voi lua și eu un astfel de halat pentru că este foarte practic de folosit prin casă.

Chiloti mov-min

Lenjerie intimă – click more

Fiecare poartă ce vrea prin casă și poate sta atât de sexy pe cât își dorește. Poate că ține cumva și de personale cu care stăm și cât de mult ne permitem. Nu îmi închipui că cineva poate defila prin casă doar cu acești chiloți, dar pot fi o alegere bună pentru lenjerie intimă. Modelul pare interesant și pe mine m-au cucerit. Plăcerile fiecăruia de a alege haine comode nu se discută. Eu am vrut doar să vă dau câteva idei care vă pot ajuta să luați unele alegeri sau care să vă inspire pe viitor. Mai găsiți aici (view more) alte câteva propuneri interesante. Asta ca să nu mai vorbesc despre câte lucruri interesante mai pot fi găsite direct pe site la capitolul haine.

Kamy

13 Comments

  1. Ce bine arata. Ma bucur din suflet ca exista si pot fi cumparate de pe site fara sa se uite nimeni urat la tine ca iti cauti haine marimi mari.

  2. La capitolul haine, Rosegal sta foarte bine. Are de toate pentru toti, are reduceri super semnificative, are preturi bune si calitate OK. Asa ca…daca ai nevoie de ceva, aici gasesti sigur 😛

  3. Ahh, mi ar placea sa umblu atat de sexy prin casa, din pacate … realitatea e alta :)) Eu sunt o persoana friguroasa, chiar si vara ma invelesc cu o paturica si de cele mai multe ori, port pijamale lungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *