Amenajarea casei în funcție de priorități

În momentul în care vrei să te muți la casa ta, ai nevoie să-ți amenajezi cât mai frumos fiecare cameră și să fructifici din plin fiecare colțișor. Asta nu înseamnă să supraaglomerăm camera, ci să o amenajăm cu gust, după bunul nostru plac. Un pat tapiţat modern şi un dulap ar putea fi suficient pentru o cameră micuţă.

Te trezești într-o casă curată și perfect goală. pare a fi simplu de organizat și totuși îți dă mai multe bătăi de cap decât te-ai fi așteptat. Nu știi ce să cumperi mai întâi și ești convins că mobilarea întregii camere trece cu mult peste bugetul tău, așa că îți faci anumite priorități pe care trebuie să le onorezi pentru a avea minimul necesar și în același timp, să poți locui acolo.

Dormitorul este pe primul plan

Pat tapitat BiancaAcum este momentul în care realizezi că fiecare lucru are însemnătatea lui și atunci când le ai pe toate nu conștientizezi că este firesc să te trezești dimineața, să-ți faci un duș și să poți merge să bei o cafea în liniște. Sunt multe cupluri care au plecat de la lingură și furculiță și tocmai modelul lor îl urmez eu astăzi.

Am preferat să dau startul investiției mele în propria casă cu dormitorul. Mai exact, am vrut să îmi aleg un pat confortabil în care să mă pot odihni așa cum trebuie. În momentul în care te trezești dimineața odihnit, ai un alt tonus și parcă o energie mult mai mare.

Patul tapițat a fost în topul preferințelor mele pentru că am ales calitatea. Acesta are marginile rotunjite care îl face să nu ocupe loc suplimentar, are ladă care să mă poată ajuta să depozitez lenjerii de pat sau alte produse de acest gen și un design extrem de frumos care m-a cucerit. Sunt convinsă că în el voi avea acel somn liniştit de care am cea mai mare nevoie.

Baia amenajată în stil modern

Pe locul doi în topul amenajării unei case este baia. Aş putea să spun că aceasta este în strânsă legătură cu confortul nostru de care avem atâta nevoie şi unele persoane îşi petrec timp preţios în baie. O igienă corespunzătoare este absolut necesaă așa că nu cred că ar trebui să mai dezvolt acest subiect.

Mobila de bucatarieÎn ceea ce privește bucătăria, putem să mai așteptăm. Sunt atâtea firme de catering care oferă mâncare gătită și extraordinar de gustoasă așa că asta nu ar trebui să reprezinte cea mai mare prioritate. Nu zic că nu este nevoie, doar că sunt altele mult mai urgente.

Unican.ro oferă diverse produse de amenajare a casei. Eu am găsit pe site-ul lor patul de care m-am îndrăgostit și pe care mi-aș dori să-l folosesc în propriul dormitor. Referitor la bucătării, nu pot să spun decât că am văzut niște modele foarte futuriste care m-au făcut să mi le doresc și eu.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *