Alegerea pantalonilor în funcție de siluetă

Cea mai purtată piesă vestimentară, pantalonii sunt un articol vestimentar pe care femeile îl adoră. O pereche de pantaloni sau de jeans ne pot ajuta să ne punem în valoare calitățile și să ne ascundem micile imperfecțiuni. Este foarte important să ținem cont de siluetă pe care o avem, de forma corpului nostru, pentru a alege cât mai corect pantalonii. Iată cum putem face cele mai potrivite alegeri în funcție de silueta noastră.

Pantalonii clasici

Pentru o formă a corpului de tip clepsidră, cel mai recomandat este să purtați pantalonii clasici. Doamnele și domnișoarele care sunt adepte ale stilului office pot purta cu încredere pantaloni clasici. Și pantalonii cu talie înaltă sunt potriviți pentru acest tip de siluetă. Se poartă din nou modelele de pantaloni evazați, care vin bine pe o siluetă de genul. Este bine să ne accesorizăm pantalonii pentru a le aduce un plus de eleganță și pentru a ne crea un outfit cât mai atrăgător. Putem alege o curea sau o centură pentru a ne valorifica talia. De altfel, importanți sunt și pantofii pe care îi alegem pentru a-i purta în această combinație. Alegerea nuanței pantalonilor pe care ni-i dorim o putem face în funcție de preferințele noastre cromatice sau de combinația de culori pe care vrem să o facem.

Pantalonii office

O pereche de pantaloni dama de tip office sunt recomandați pentru persoane mai putin înalte. O pereche de pantaloni de acest gen care au o talie înaltă ajută la crearea unui efect de picior alungit. Fără a avea relevanță tocul pantofilor pe care îi purtăm, pantalonii office ne vor ajuta să părem mai înalte. Putem alege pantofii de tip stiletto pentru un plus de eleganță.

Pantalonii cu talie înaltă

Orice persoană care are un corp drept poate îmbraca cu încredere pantalonii cu talie înaltă. Pantalonii care sunt mulati și pot pune în valoare senzualitatea pot fi articolul din ținută pe care o purtăm.

Pantalonii pe talie

Un model foarte apreciat de pantaloni damă sunt ideali pentru o siluetă tip V. O astfel de pereche de pantaloni ne ajută să creăm un echilibru și să arătăm cât mai bine. Este bine să și accesorizăm pantalonii pe care îi purtăm pentru a ne ajuta să creăm o senzație de subțiere în zona picioarelor.

Siluetă de tip A

O astfel de siluetă este avantajată de pantalonii de damă de tip evazat. Orice doamnă sau domnișoara are în garderobă pantaloni și jeanși care ne vor ajută să ne creăm cele mai frumoase ținute. Preferăm pantalonii pentru că ne permit să ne mișcăm mai ușor, să îi purtăm în cele mai inedite combinații.

Ce tip de pantaloni vă avantajează?

Kamy

10 Comments

  1. Intr-adevar, pantalonii trebuie alesi in functie de forma corpului. In cazul meu, am observat ca ma avantajeaza cei super-skinny si cu talie inalta. 😀

  2. Eu port pantaloni largi, drepti si cu talie inalta. Iar la evenimente ii aleg pe cei evazati. Singuri pe care nu i-am incercat inca sunt cei cu model turcesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *