Îți poți personaliza tricoul în funcție de preferințe doar la Printado.ro

Piesele vestimentare personalizate vor reprezenta tot timpul o alegere inspirată și un cadou special. De această dată am preferat să ofer un cadou reprezentând aceste tricouri jumătății din viașa mea, dar nici eu n-am putut să stau departe de aceste alegeri. În concluzie, mi-am comandat un colet personalizat de la Printado.ro despre care vreau să vă povestesc astăzi.

Tricouri personalizate pentru femei

Femeile sunt considerate a fi extrem de pretențioase și cu toate astea am să vă povestesc că nu este chiar așa. Eu mi-am ales rapid un tricou de pe site din multitudinea de tricouri personalizate disponibile. Cred că am fost atrasă de impreiul în sine și de culorile calde și plăcute. Am fost plăcut surprinsă să primesc un tricou absolut perfect. Mai exact. Un tricou pe gustul meu și perfect pentru corpul meu. Mai bine de atât nici că se putea așeza. Eu nu caut tricouri care s-mi vină mulate. Îmi place să-mi urmeze ușor linia corpului și să cadă frumos și natural. Materialul acestui tricou este plăcut la atingere și m-a încântat și faptul că după spălare acesta s-a comportat perfect. A fost o adevărată plăcere că mi-am ales acest tricou și sunt convinsă că acesta nu va fi ultima comandă pe site.

Tricouri personalizate pentru bărbați

Soțul meu și-a dorit câteva tricouri peronalizate pe care să le poată lua la pescuit. A vrut să-și pună logo-ul unor firme de pescuit, apoi a mai făcut câteva modificări și cei de la Printado au răspuns prompt tuturor solicitărilor lui. Au făcut fel de fel de modificări până când a ajuns la rezultatul care se poate vedea în aceste poze.

Tricoul negru mi se pare că-i vine cel mai bine. De fapt este modelul pe care l-a purtat de câteva ori la ieșirile în oraș. Mă bucur să văd asta pentru că înseamnă că-i place și a meritat investiția. “Go walk the Bear” sau plimbă ursul pare a fi un mesaj plăcut la care s-au gândit cei de la Printado!

Time to fishing este cel mai bun îndemn de a-mi trimite soțul la pescuit. Dacă tot a dat căldura își va dedica o mare parte din timp acestei pasiuni a lui. Așa cum a investit în scule de pescuit, era și momentul să-și ia un echipament adecvat sau măcar cu un mesaj sugestiv.

Eu am fost tare mulțumită de alegerile făcute de mine per total. Am făcut niște alegeri tare drăguțe și inspirate și chiar mă gândesc că ar fi interesant să facem niște tricouri asemănătoare pentru noi ca și familie.

Ce părere aveți de tricourile personalizate?

Kamy

9 Comments

  1. Imi plce ideea cu obiectele personlizate, deci si ideea tricourilor. Imi plac cel mai mult mesajel haioase sau citate preferate. Foarte haios mesajul de pe tricoul sotului cu “Go walk the Bear” 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *