Pentru un nou domeniu apelati la Gazduire.ro

Gazduire-min

De unde îți poți lua web hosting dacă nu de la Găzduire.ro?! Am să vă povestesc criteriile mele de selecție pentru a avea cea mai înțeleaptă alegere.

Primul motiv și cel mai important ar fi acela că în acest moment au o ofertă aniversară. Mai exact aveți de 10 ori mai mult spațiu pentru stocare și 12 luni de găzduire gratuite dacă achiziționați domeniul de pe Găzduire.ro

Pentru ce este bun mai mult spațiu?

În momentul în care tu scrii un articol cu siguranță vei căuta să pui o imagine reprezentativă. fie că aceasta este din arhiva personală sau de pe net tot ocupă spațiu. Toate informațiile care le publici tu pe site-ul personal sunt salvate pe un spațiu pe care tu îl plătești lunar. Ca să nu mai stai cu teamă că nu te încadrezi sau că vei întâmpina probleme de acest gen este mai bine să îți iei o marja de eroare iar acceastă ofertă vine în întâmpinarea ta.

Cu ce firmă să colaborez?

Pe internet sunt multe firme la care poți apela să îți cumperi domeniu. Eu vă sfătuiesc să apelați la o firmă de web hosting din România cum ar fi Găzduire.ro. Este important să apelați la o firmă cu experiență pentru că nu cred că vă doriți ca datele voastre să dispară peste noapte. Firma care se ocupă de domeniu și găzduire au grijă ca datele voastre să fie în siguranță. Un alt aspect important este că firmele care sunt de mai multă vreme pe piață folosesc IP-uri din România iar cele mai noi folosesc IP-uri din afară.

Dacă voi aveți un site cu un conținut în limba Română nu vă avantajează cu nimic ca google să vă găsească în Franța și să vedeți că în motoarele de căutare din România nu apăreți printre primele pagini. Vă dezavantajează din acest punct de vedere și aveți de pierdut. Atunci când mutați blogul pe domeniu aveți așteptări mari ca aceasta să crească rapid.

Cât durează mutarea pe domeniu?

Din momentul în care plătiți taxa aferentă pentru domeniu se rezervă numele dorit. Cum s-ar zice în secunda 2 aveți domeniu mult dorit. Dacă aveți conținut pe blogul pe care doriți să îl mutați pe domeniu va trebui să le transmiteți aceste informații pentru a se face transferul datelor. În felul acesta blogul se mută în totalitate pe domeniu. Dacă faceți mutarea de pe blog pe domeniu este de preferat să faceți și redirecționare. În felul ăsta toate persoanele care intră pe blog să fie direcționate către noul domeniu. În acest fel nu veți pierde nici un vizitator și un alt mare avantaj ar fi că nu veți avea aceleași articole de două ori. Am înțeles că google penalizează asta. Dacă tot nu vă folosiți de blog ar fi de preferat să alegeți această opțiune.

Kamy

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *