Incaltaminte comoda pentru zile agitate

Iubesc hainele dar în egală măsură îmi place și încălțămintea. De cele mai multe ori îmi aleg culoarea neagră pentru că și așa am o grămadă de haine colorate și greu de asortat și nu vreau să îmi dea și încălțămintea de furcă.

Acești adidași i-am luat de pe Newchic și i-am găsit la un preț bun. M-a atras foarte mult modelul pentru că sunt ceva mai înalți decât de o pereche de adidași normali. În plus sunt foarte ușor de încălțat așa că am zis că aceasta este perechea perfectă având în vedere că de multe ori sunt pe fugă și nu am timp să mă aranjez de fiecare dată.

adidasi-newchic4-min

Sneakers – click

Dacă vă place acest model dar vreți să purtați ceva mai îndrăzneț puteți încerca celelalte modele disponibile care sunt simpatice dar nu sunt potrivite pentru mine.

Acest tip de încălțăminte este denumit sneakers pentru că seamănă foarte bine cu un adidas doar că în partea din spate are o talpă ascunsă ceva mai înaltă. Modelul acesta vă avantajează în cazul în care sunteți o persoană ceva mai scundă și vreți să câștigați câțiva centimetri și totodată vreți să purtați ceva mai comod și un outfit casual – sport. Un alt avantaj este că subțiază piciorul.

Mărimea este aceeași pe care o purtați în mod normal. Nu trebuie să vă luați mărimi mai mici sau mai mari pentru că nu este cazul. Eu de exemplu port 39 – 40, știu că este mult dar cd să fac, și pentru că la acest model avea maxim 39 am riscat. Îmi vin cam fix și asta pentru că îi port cu șosete de dres. Știam că 40 ar fi fost mărimea perfectă doar că la multe modele de încălțăminte nu se găsește această mărime în magazinele chinezești.

Exteriorul este un fel de piele întoarsă care arată binicel dar nu vă așteptați la super calitate. Per total eu sunt mulțumită de ceea ce am primit și sunt exact așa cum mă așteptam. Coletul primit de la Newchic mai conține câteva produse pe care am să vi le arăt în articolele viitoare.

Vă plac adidașii mei? Ce părere aveți de acest tip de încălțăminte?adidasi-newchic-min

adidasi-newchic2-minadidasi-newchic3-minadidasi-newchic-min

Kamy

18 Comments

  1. Atat imi doresc o pereche de pantofi de pe newchic, dar nu stiu cum e cu marimele…mie teama ca nu le nimeresc. Oricum sunt tare comozi cei alesi de tine, eu am vreo 3 perechi asa si le iubesc <3

  2. Sunt foarte practici, perfecti pentru lumea agitata in care ne miscam, verific si eu numerele pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *