Introducerea pensulelor în realizarea machiajului

Îmi amintesc și acum când am prins paleta de farduri a mamei Ruby Rose și am început să mă fardez cât mai strident pentru că lumea trebuia să vadă că am machiaj. Ideea nu era să fie discret. Dacă ar fi fost discret, avea șanse mari să treacă neobservat. Pe vremea aia te bucura-i că aveai acel burețel inclus, eventual cu 2 capete, și îl folosea-i pentru cele 12 culori fără probleme. Culmea este că acele culori rezisteau foarte bine pe pleoape și nici primer nu exista.

newchic-pensule-min

Set 20 de pensule – link

Acum lucrurile s-au mai schimbat sau eu am crescut și îmi doresc un machiaj mult mai profi și cât mai bine realizat. Nu pot să spun că am ajuns la performanțe remarcabile, dar mă chinui și recunosc că machiajul meu arată mult mai bine decât era acum un an.

Set pensule de make up

Mi-am cumpărat de pe Newchic un set complet de pensule pentru make up. Nu sunt eu cea mai expertă persoană, dar important este că vreau să mă perfecționez și că lucrez la asta. Îmbunătățiri se văd și din acest motiv continuu cu perfecționarea. Studiez atent mișcarea profesionistelor și încerc pe mine să văd ce iese.

set-pensule-minEvident că pensulele profesionale au un alt rezultat și sunt mult mai bune. Acestea nu sunt nici măcar copiile vreunui brand sau cel puțin nu știu eu. Oricum ar fi eu sunt mulțumită de felul în care îmi întinde fardul, îmi face liniile dorite și blenduiește bine culorile. Cam la asta mă pricep eu. Evident că nu folosesc toate pensulele pentru că nu știu, folosesc o mică parte dintre ele.

În Galați, dai 8-10 lei pe o pensulă care nici măcar nu este originală și aș putea să le asemăn cu acestea. Eu consider că merită cei 6$ cât am plătit pe ele și le recomand. Dacă sunteți începătoare și vreți să vă experimentați îndemânarea, le recomand.

set-20-pensule-minpensule-newchic-min set-pensule-newchic-minnewchic-pensule-min

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *