Aparatul de epilare definitiva – O investitie de aur

Important este să cheltui inteligent și să fii un om informat înainte de toate. Încă de tânără m-am lovit de o problemă care nu reușeam să o rezolv definitiv și trebuia să depun efort și muncă în fiecare lună ca picioarele mele să arate ca-n reclame: frumoase și perfect hidratate. Părul nedorit ne poate crea neplăceri și sunt sigură că măcar o dată ați fost puse într-o situație incomodă în care trebuia să fiți gata mai repede decât vă așteptați.epilare-definitiva-min

Metode tradiționale de epilare

Metodele tradiționale sunt convinsă că le știe toată lumea. Nu pot să cred că nu ați încercat măcar o dată să vă epilați cu ceară. Eu aș spune că aceasta este principala metodă care dă cele mai bune rezultate. Epilatul cu ceară subțiază rădăcina, rărește firele de păr și părul crește mult mai lent. Un alt atuu al epilatului cu ceară este că firul de păr de păr se subțiază, durează o perioadă lungă până la apariția noilor fire de păr și nu cresc fire de păr pe sub piele. Un dezavantaj al epilatului cu ceară ar fi că trebuie să aștepți o perioadă destul de lungă până la următoarea epilare. Ceara nu poate smulge firele foarte mici de păr și din acest motiv trebuie să aștepți o perioadă lungă de timp. În perioada rece, acest lucru nu poate fi chiar atât de deranjant, dar în perioada caldă, acest lucru este un mare dezavantaj.

Epilatorul este pe locul al doilea în topul preferințelor mele. Acesta este extraordinar pentru că reușește să smulgă firele de păr, chiar dacă acestea au câțiva milimetri și o face foarte bine. Nu știu dacă toată lumea  are aceeași problemă ca și mine doar că mie epilatorul îmi favorizează creșterea firelor de păr pe sub piele. Din acest motiv am început să îl mai evit.

Lama este ustensila perfectă atunci când trebuie să fii gata în 5 minute și pielea nu este perfectă. Pe moment rezolvi problema dar … cam atât. Lama nu face altceva decât să taie firul de păr de la suprafață și să îl determine să crească mult mai des și cu un fir mai mai țepos. Mie îmi crește foarte repede părul, așa că a doua zi deja se văd fire de păr. Nu este tocmai cea mai bună soluție, dar așa cum am precizat, este ceva ceva de moment.

Aparate de epilare definitivă

Aparatele de epilare definitivă sunt ultimele invenții și care dau rezultate bune pe termen lung. Este perfect pentru persoanele care vor să își ia adio de la părul nedorit. Eu îmi doresc de multă vreme un astfel de aparat dar cred că nu am găsit până acum aparatul care să merite.aparat-epilare-definitiva-silkn-flashgo-luxx-minAparatul de epilare definitivă Silk’n Flash&Go Luxx de la Total Pro Beauty este un aparat profesional care poate fi folosit atât acasă dar și în saloanele de cosmetică. Asta mă face să cred că este un aparat profesional care are o perioadă de folosire mult mai îndelungată decât un produs oarecare.

La cumpărarea acestui aparat primesc cadou un cartuș special creat pentru mustață. Este bine de știut că zona feței este mult mai sensibilă și are nevoie de cartuș separat. Cartușul pentru mustață are 5000 de impulsuri iar cartușul care poate fi folosit în rest are 120.000 de impulsuri. Are un număr suficient de mare, ca să poată fi folosit o perioadă lungă de timp. Dacă este folosit strict personal, acesta ar ajunge pe o perioadă de 4-5 ani.

Evident că se face economie și este o metodă foarte bună de epilare.

aparat-epilare-definitiva-silkn-flashgo-luxx-min

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *