Tipografia care mi-a sarit in ajutor

Nu știu cât de bine este să fii omul bun la toate pentru că atunci când este nevoie de o persoană de încredere într-o firmă delegi o singură persoană să facă diverse. Îmi place să mă ocup de diverse lucruri doar că uneori nu știu de unde să încep și cu ce să termin.

Luna noiembrie este o lună foarte agitată și plină de evenimente care mai de care mai importante. În primul rând avem promoții și reduceri în fiecare week end și se termină cu Black Friday unde reducerile își fac de cap. În acel week end toată lumea este numai cu ochii după oferte și avem clienți care amână cumpărăturile pentru acea perioadă pentru că se așteaptă ca prețurile să explodeze.

maxim-tipar-min

Pliante – Maxim Tipar

Sarcina mea pentru evenimentele din noiembrie a fost să mă ocup de pliantele care vor fi împărțite și de afișele care vor apărea în magazin. Grafica și designul erau făcute doar că eu trebuia să găsesc o tipografie care să mă ajute cu această problemă. Sigur că toată lumea s-ar gândi că nu este mare lucru să faci asta doar că datorită altor probleme din firmă nu am avut timp să mă ocup mai devreme de acest aspect și acum este cam din scurt pentru un volum atât de mare de pliante.

Inițial am apelat la firma cu care am mai colaborat în trecut dar au fost nevoiți să mă refuze. Nu aveau cum să îmi facă nici măcar afișele. Intrasem în panică pentru că depindeam de aceste produse promoționale și fără ele vânzările ar fi scăzut cu 50% în mod cert.

Am avut noroc cu o prietenă care mi-a sărit în ajutor și mi-a spus de tipografia Maxim. Colaborase ea în trecut cu ei și fusese mulțumită de serviciile lor și pe lângă faptul că erau foarte lăudați mi-a spus că livrează foarte repde comenzile și atunci când au un volum mai mare de muncă stau peste program numai să facă livrările la timp.

I-am contactat imediat și le-am spus că am nevoie de 10 afișe supra dimensionate și 200.000 de pliante. Prima întrebare a fost: sunteți sigură că aveți nevoie de atât de multe pliante? “Sigur doar că am nevoie de toată aceasta comandă în maxim o săptămână”. Au zis că verifică volumul de comenzi și revin în 5 minute pentru a comunica dacă pot prelua comanda mea.

Telefonul de la tipografie a venit mai repede decât m-aș fi așteptat și am fost încântată. Mi-au spus că fac tot posibilul să termine comanda mai devreme de o săptămână.

Cred că aceasta a fost cea mai lungă săptămână pe care am trăit-o. Aveam impresia că nu mai trece o dată ca să mă văd cu toate comenzile și aveam impresia că toată greutatea firmei atârna pe umerii mei. Luni trebuia să primesc comanda iar vineri am primit un telefon prin care îmi comunicau că îmi vor face livrarea personal a întregii comenzi și că voi fi mulțumită de rezultatul. Totul a mers perfect și relația mea cu Tipografia Maxim o voi păstra pentru o perioadă mai lungă de timp.

Kamy

One Comment

  1. Bine ca ai reusit sa gasesti o tipografie intr-un final care sa te scoata din incurcatura. Stiu ce inseamna sa stai in stres si tensiune pentru ca din cauza ta firma poate pierde sume importante si prestigiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *