Lenjerii de pat de la Cumparamisim

Ce poate fi mai frumos decât să te bagi în pat într-o lenjerie curată, proaspăt călcată și cu un model interesant. Nu știu de ce dar parcă te îndeamnă la somn. Îmi aduc aminte că în copilărie nu puneam accent pe aceste aspecte dar mama mea se ocupa de aceste mici amănunte. Acum a venit vremea să am eu grijă de cea mică și să îi fac toate mofturile și să îi ofer cei mai bun.

În limita posibilităților, cu toții vrem să le facem toate mofturile celor mici și să nu ducă lipsă de nimic. Tocmai din acest considerent vreau să îi iau câteva lenjerii de pat de top din gama hobby la cele mai bune prețuri de la Cumparamisim. Aceste lenjerii reprezintă topul calității deoarece sunt confecționate numai din materiale naturale, din fibre de bumbac sau din bambus, cusăturile sunt realizate cu precizie iar imprimeurile sunt de cea mai bună calitate, foarte rezistente chiar și la temperaturi de 60 grade.

Pentru gâza mea cea mică am ales acest model. Sunt convinsă că și ea va fi încântată de acest model și poate în acest fel va merge singură la culcare fără prea multe discuții. Combinația de culori este perfectă pentru camera copilului și dacă are și un strop de roz atunci toată treaba este bună.

Dacă tot am ales un model atât de frumos și simpatic m-am gândit să îmi iau și pentru mine o lenjerie. Nu eram hotărâtă dar pentru că am văzut descrierea atât de interesantă pe site și pentru că raportul calitate/preț este foarte bun am zis să beneficiez din plin pentru că nu se știe când voi mai avea o astfel de ocazie.

Un alt mare avantaj pentru comenzile plasate în această perioadă este faptul că la la comandarea oricărei lenjerii sau cuverturi primiți cadou 2 perne antialergice. Așa că voi putea să îmi schimb și pernele.

Ce părere aveți despre această ofertă? Nu-i așa că este foarte tentantă?

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *