Fusta de piele din nou in tendinte

Fustele au fost un subiect tabu o lungă perioada de timp. Imi amintesc ca in copilaria mea purtam fuste sau rochii doar la o petrecere sau daca era vreun eveniment deosebit, gen nunta sau botez. Sunt de parere ca trebuie sa ai o gama mai bogata de fuste si sa le poti schimba destul de des si in plus iti trebuie o anumita prestanta sa le poti purta. Era mult mai comod sa imi cumpar o pereche de blugi si cateva bluze si in felul asta rezolvam usor tinuta.

http://www.depozituldelenjerie.ro/figl_183-p48693.html?ref=D82C8D16

O astfel de rochie de imitatie de piele este foarte usor de asortat si in plus culoarea te ajuta sa poti purta cam orice culoare pentru bluze. Imi plac fustele de acest gen si imi place pentru ca iti da o nota aparte de eleganta si poti crea o tinuta foarte casual sau eleganta in functie de piesele cu care doresti sa o accesorizezi. Eu sunt de parere ca acest gen de fusta merge purtat cu tocuri. Acum depinde fiecare persoana in parte de cat de inalte sa fie tocurile.

Cu aceasta fusta poti alcatui o tinuta care poate fi purtata atat la birou dar si la o iesire in oras cu prietenii. In afara faptului ca nu poti face o tinuta sport din ea o posti asorta cu orice tip de bluza. Merge extraordinar de bine cu o camasa si cu un colier statement sau poate fi purtata si cu un maieu si cateva accesorii.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *