Cum ne alegem sutienul potrivit

Lenjeria intima as putea sa spun ca este indispensabila si cred ca nu sunt singura care am aceasta parere. Vreau sa va vorbesc putin despre sutiene astazi pentru ca este foarte important ca acesta sa fie ales corect si sa nu va ofere nici un tip de disconfort pe parcursul zilei. Cred ca stiti ca trebuie sa avem foarte mare grija cu sanii si sa ii protejam pe cat putem.

http://www.lenjeriamea.ro/home/sutien-soft-frezja-30267.html?ref=D82C8D16

In primul rand atunci cand alegem un sutien ar fi perfect sa il putem proba. Nu de fiecare data acest lucru este posibil. Daca atunci cand cumparam o pereche de chiloti gasim un plastic de protectie care sa ateste ca produsul nu a mai fost purtat sau probat de o alta persoana, pentru sutiene nu exista un astfel de sistem si ar fi de preferat sa evitam contactul lui cu pielea. Daca aveti dubii mari in ceea ce priveste marimea, il puteti incerca.

Din cate am citit eu, cercetatorii au demonstrat ca 80% din femei nu isi aleg sutienul corect. In mod normal trebuie sa folositi un centimetru de croitorie si sa va masurati circumferinta sanilor si circumferinta de sub sani. Este foarte important ca masuratoarea sa se faca cat mai exacta dar nu trebuie sa va stranga.

Dupa aceste masuratori vedeti ca fiecare site de lenjerie intima are trecute si aceste dimensiuni in dreptul marimii si in felul asta va ajuta foarte mult in alegerea marimii potrivite. In primul rand cupa sutienului trebuie sa sustina greutatea sanilor. Nu trebuie ca umerii sa suporte toata greutatea. daca acest lucru se intampla inseamna ca marimea nu a fost aleasa corect.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *