Rasfata-te In Puff

Uneori imi place sa imi clatesc ochii prin diverse magazine online. Sunt momente in care imi petrec o gramada de timp pe un site pentru ca are foarte multe produse frumoase si interesante dar sunt si site-uri care jumatate din produsele prezentate sunt de umplutura. Sau ca sa ma exprim mai bine mi se par la de o calitate indoielnica si la preturi foarte mari. De-a lungul timpului am tot cochetat cu diverse magazine care mi-au placut si de unde am cumparat diverse produse. In momentul de fata sunt putine cazurile in care experimentez magazine noi si intru mai mult pe cele pe care le cunosc deja sau care au referinte foarte bune.

In Puff este unul din site-urile mele de suflet din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte din cauza faptului ca rochia de mireasa mi-am ales-o de la ei. Initial nici macar nu am vrut sa ma imbrac in mireasa pentru ca am facut si nunta si botez si ma simteam eu ciudat sa apar imbracata in mireasa si cu copilul in brate. Am gasit pe site-ul lor o rochie gen sirena foarte pompoasa care s-a potrivit perfect cu evenimentul. Am mai avut cateva petreceri si mi-am comandat rochii de la ei si ma bucur extrem de mult cand vad de cat profesionalism dau dovada. Rochiile au fost livrate in 24 dce ore sau cel mult 48 ore. Persoanele care m-au consiliat au fost foarte dragute si amabile si mi-au dat multe detalii despre produse. Are nota 10 plus de la mine.

Acum vreau sa va arat cateva produse din ultima lor colectie. Gasiti multe produse frumoase, care nu le mai gasiti pe alte site-uri si de o calitate foarte buna.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *