Buburuza cu dantela

Imi amintesc cu drag de perioada copilariei cand mergeam la gradinita si imi impletea mama parul sau imi facea 2 codite cu tot felul de briz brizuri in par pe care le pierdeam si inca o amintire proaspata in minte este ceaiul de dimineata si feliuta de paine cu unt si cu gem. Sa trecem peste pentru ca altceva vreau sa va povestesc.

http://www.e-ciorapi.ro/sosete_cu_dantela_syntex_chili_tuptusiesk_0358-p692.html?ref=D82C8D16

Atunci cand am ramas insarcinata am fost foarte incantata pentru ca ii voi face fetitei mele toate tabieturile frumoase pe care le avea si mama cu mine. Printre acestea imi amintesc ca atunci cand era sarbatoare sau mergeam in vizita imi punea o pereche de ciorapei cu dantela si niste pantiofiri si o rochita dragalasa si eram tare mandra de mine. Cu alte cuvinte iubesc aceste sosetele si cand am crescut as mai fi vrut sa le port dar nu se mai pretau.

Nici nu mai incape in vorba ca acestea trebuiau sa fie roz sau chiar albe. Imi amintesc ca perechea mea de sosete cu dantela preferata era alba si ca avea un trandafir micut alb cu rosu imprimat si eram innebunita dupa ele si eram suparata ca nu ma lasa mama sa le iau afara la joaca. Stia ea ca daca le luam veneam cu ele negre de nu le mai scoatea albe in veci.

In concluzie astept cu nerabdare sa creasca si boboica mea sa ii pun astfel de sosete si sa ii pun in cap tot felul de clamite si bentite.

Voi ce amintiri aveti din copilarie?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *