Obiceiurile de îngrijire a tenului se deprind din copilărie

Gândul îmi fuge în copilărie când viața era în roz și când nu aveam nici o grijă. Ăsta este tot farmecul copilăriei, să te bucuri de prezent și să nu-ți pese absolut deloc de viitor. Să fii înconjurat de o lume a jucăriilor și să zâmbești la cea mai mică provocare din partea celor dragi.

bunica-minAjung la vorba părinților mei care îi auzeam mereu spunând “pe vremea mea” existau 4 anotimpuri, lumea era mult mai bună, copiii socializau altfel și era un mare avantaj că nu cunoșteau bucuria noilor gadgeturi, etc. Când eram adolescentă eram deranjată de această expresie, dar în ultimul timp am început să o mai folosesc și eu.

Lasă vârsta să-și spună cuvântul

Bunica mea era casnică și gătea zilnic. Bunicul meu nu era obișnuit să mănânce o mâncare de pe o zi pe alta și în fiecare zi făcea câte un fel de mâncare și culmea toate erau delicioase. În ceea ce privește îngrijirea tenului și a înfrumusețării folosea un singur produs și nu avea o etajeră plină de produse așa cum este la mine.

Bunica folosea laptele Doina care era cea mai bună cremă pentru ea. Nu avea cremă de zi, nici de noapte, iar de demachiant nu se mai punea problema pentru că nu am văzut-o machiată niciodată. Era o bunicuță frumoasă, cochetă și dichisită. Îmi plăcea de ea așa cum era și cred că nu trebuie să te împotrivești vârstei și să accepți viața așa cum este ea.

Sunt împotriva acelor operații estetice care te fac să arăți ca o păpușă de plastic și cred că trebuie să lași natura să-și spună cuvântul și să apelezi la aceste mici trucuri în cazul în care este absolut necesar.

Ce obiceiuri avea mama

Pe vremea aceea mama folosea o singură cremă și nu îmi aduc aminte mai nimic referitor la marcă sau cât de des o folosea. Poate că nu eram preocupată de acest aspect și singurele lucruri la care îmi îndreptam atenția era doar trusa de farduri cu multe culori pe care o folosea doar atunci când avea un eveniment.

Alimentația este foarte importantă ca să poți să-ți menții tenul cât mai mult posibil. Îmi aduc aminte de bunici și de părinți care cumpărau foarte rar carne și multe dintre ingredientele principale cu care gătea mama proveneau din grădina bunicilor de la țară. Hormonii erau ca și inexistenți și nici mâncarea era BIO. Din acest motiv lumea era mult mai sănătoasă și de când au apărut aceste produse injectate și crescute la viteză, au apărut să se declanșeze diverse boli la persoane mult mai tinere.

Tehnici de înfrumusețare cu Farmec

Primele mele produse de înfrumusețare îmi aduc aminte că au fost de la Farmec. Raportul corect de calitate-preț m-a determinat să iau această decizie. Nu regret nici o clipă alegerea făcută pentru că produsele lor au fost perfecte pentru cerințele mele și m-am convins că un produs românesc poate fi mai bun decât oricare altul.

noua-gama-farmec2-min

Farmec a lansat câteva produse noi pe bază de produse naturale pe care îmi doresc să le încerc și eu. Dacă până acum foloseam produse specifice vârstei mele și când spun asta mă refer la creme ușoare pentru 20+, acum am alte așteptări și alte dorințe și am trecut la o treaptă de vârstă superioară.

fiole_cu_acid_hialouronic-minRidurile sunt prioritatea numărul unu în prezent și de mai bine de două săptămâni folosesc fiolele cu acid hialuronic și deja de la a doua fiolă pot să spun că am văzut modificări ale micilor riduri de expresie și acestea s-au mai netezit și au arătat mult mai bine. Intenționez să fac un tratament pe 3 luni cu aceste fiole și din câte am înțeles rezultatul este mai mult decât evident.

Particip cu acest articol la proba 3 din competiția Spring Superblog

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *