Top 3 parfumuri care pot fi făcute cadou bărbaților de Valentine’s Day

Valentine’s Day este o sărbătoare care este extrem de apreciată de femei, dar asta nu înseamnă că ei nu apreciază un mic cadou sau chiar o atenție. Dacă în cazul femeilor funcționează și chestii banale gen pernuță sub formă de inimioară sau alte siropoșenii de genul, bărbații consider că sunt puțin mai practici. Cred că ei apreciază un cadou cu personalitate cum ar fi un parfum.

Când vine vorba de parfumuri bărbătești este destul de greu de ales dacă nu ai o recomandare bună sau nu știi exact ceea ce-și dorește persoana care urmează să-l primească. Soțul meu este destul de pretențios când vine vorba de haine și parfumuri și m-am gândit că dacă lui îi plac aceste variante atunci sunt convinsă că vor fi pe placul multor bărbați propunerile făcute. Tocmai pentru că știu că este dificil să faceți genul ăsta de alegeri am zis să vă ușurez munca și să vă fac un top 3 idei cadouri valentine’s day pentru el.

Toate parfumurile propuse sunt geniale și oricare ar fi alegerile voastre vă asigur că va fi un real succes. Le recomand pentru că sunt parfumuri persistente și de o foarte bună calitate. Pentru a da un plus de personalitate cadoului oferit eu vă propun să oferiți un cadou personalizat cu o gravură. Pentru doar 28 lei în plus chiar cred că merită această schimbare și cu siguranță cadoul va prinde o notă mult mai personală.

1. Jean Paul Gaultier – Le beau

Jean Paul Gaultier are extrem de multe parfumuri celebre extrem de apreciate. Când spun asta mă refer la diverse variante atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De această dată vă propun un parfum care s-a lansat în toamnă dacă nu mă înșel. Le Beau de la Jean Paul Gaultier este unul dintre cele mai noi parfumuri ale acestui brand.

Aroma bogată și fascinantă a boabelor de tonka, care este și nota de bază a parfumului, și se combină cu lemnul de cocos și cu tonurile răcoroase de bergamotă. Nota de bază a acestuia este bergamota. Nu știu dacă vă spun prea multe aceste detalii, dar cert este că parfumul nu mi se pare unul foarte puternic, ci este unul plăcut, ușor fresh, dar care mă duce cu gândul la acel bărbat ultra sexy. Persistența este foarte bună și rezistă cu brio întreaga zi. Printre notele acestui parfum se află și cocosul. Vreau să vă spun că acesta se simte foarte puțin, deloc deranjant și asta la câteva minute de la aplicare. Inițial chiar am avut impresia să spun că nu se simte deloc. Evident că după ce am așteptat câteva minute s-a simțit și mi-a plăcut combinația de note ale acestui parfum.

2. Tom Ford – Noir Extreme

Tom Ford este unul dintre brandurile consacrate și foarte cunoscute în materie de parfumuri. Evident că are niște parfumuri foarte cunosucte, apreciate și scumpe. Noir Extreme aș putea să spun că este unul dintre parfumurile accesibile care miros foarte bine și pe care l-aș recomanda cu căldură. Este parfumul cel mai des întâlnit în rândul bărbaților. Nu cred că sunt bărbați care să nu fi auzit de el sau să nu-l fi folosit. În cazul în care persoana căreia urmează să-i faceți un cadou nu are acest parfum atunci îl puteți cumpăra pentru că mergeți la sigur.

Parfumul oriental lemnos dezvăluie farmecul unui bărbat complex și neobișnuit. Parfumul are un magnetism sofisticat, care-ți copleșește toate simțurile. Are ca note de bază tonuri lemnoase, cihlimbar, vanilie, lemn de santal.

3. Yves Saint Laurent – Y

La 90% din comenzile plasate pe Notino primesc mostre de parfum în colet. Mai exact, în momentul plasării comenzii sunt prezentate câteva mostre de parfum sau ce alte mici surprize poți primi în colet. Este un fel de mulțumire a clienților pentru comenzile plasate și mi se pare o idee genială de promovare a produselor. Am descoperit Y de la Yves Saint Laurent o dată cu primirea unei mostre a acesuia. Mi s-a părut un parfum genial și potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară. Pe de altă parte nu mi se pare un parfum pretențios și consider că este potrivit pentru bărbații care se respectă și care lasă în urma sa o notă misterioasă. Are ca note de vârf: elemi, aldehide, ghimbir, bergamotă și măr.

Observ că bergamota este nota principală atât din acest parfum, cât și din cel de la Jean Paul Gaultier prezentat prima dată. Așa îmi dau seama că acest ingredient este unul dintre favoritele mele și chiar am să-l urmăresc și pe viitor în următoarele achiziții.

Toate parfumurile propuse sunt geniale și oricare ar fi alegerile voastre vă asigur că va fi un real succes. Le recomand pentru că sunt parfumuri persistente și de o foarte bună calitate. Pentru a da un plus de personalitate

Kamy

10 Comments

  1. Te cred ,că sunt parfumuri foarte bune și persistente ,bani să avem că au și prețul pe măsură ! Mulțumim pentru recomandări !

  2. Chiar cautam ce sa ii iau sotului de Valentines si acum chiar mi-ai convins sa ii iau un parfum.

  3. Cred ca voi merge pe varianta parfumului de la Tom Ford! Mulțumesc pentru recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *