Trecerea de la toamnă spre iarnă cu haine groase

Ieri am fost puțin până în parc cu copii și am profitat de soarele de afară așa că am ieșit în prima parte a zilei. Am ieșit undeva în jurul orei 12 așa că m-am îmbrăcat destul de subțire. Eu mi-am pus o bluză pufoasă pe interior, dar am zis că este potrivită noua mea vestă. NU pot să zic că am murit de frig, dar nici foarte cald nu mi-a fost. Noroc că nu bătea foarte tare vântul că altfel dârdâiam din toate încheieturile. De cum am ajuns acasă am concluzionat că ar trebui să pun în cui hainele subțiri și să scot la înaintare hainele groase.

Am început să fac deja modificări în dressing și culmea este că multe dintre puloverele pe care eu le am nu mă mai încântă. Mi s-a pus pata pe câteva modele noi și pe faptul că îmi doresc ceva lucruri noi așa că am decis să pun o comandă pe Ninacloak – women’s fashion clothing online. Îmi doresc să-mi iau 4-5 lucruri de care aș avea nevoie în perioada următoare. În felul ăsta cred că mi-aș satisface și nevoia de nou, dar și să-mi satisfac și moftul de a-mi reînnoi garderoba.

Pulover cu pisici

Îmi plac hainele cu printuri care au animale. Acestea dau o notă veselă hainelor și parcă mă fac și pe mine să fiu cu o dispoziție ceva mai bună. În plus, culoarea este una pe care nu prea o am în garderoba mea și am început s-o îndrăgesc în ultimul timp. Merge asortată în fel de fel de combinații așa că este o piesă vestimentară extrem de versatilă. Ca să nu mai vorbesc că prețul este unul accesibil cheap hoodies and sweatshirts.

Bluză albă cu imprimeu floral

Am început să fac o pasiune pentru culoarea albă. Îmi place mult puritatea și eleganța pe care o oferă această culoare. Tocmai din acest motiv apelez des la bluze de genul. Îmi plac și florile care aduc o notă veselă bluzei și cred că asta m-a făcut s-o aleg. Prețul este puțin mai mare decât o bluză normală, dar cred că aceasta este vătuită pe interior.

Bluză gri cu fermoar

Îmi plac și bluzele casual care au început să-mi fie tot mai familiare în ultimul timp. Faptul că muncesc de acasă mă determină să nu-mi mai cumpăr haine office și să apelez tot mai des la haine casual. Genul ăsta de bluză mi se pare perfectă stilului meu vestimentar. Asta și pentru că o pot purta cu ușurință alături de o pereche de blugi și în felul ăsta am creat ținută lejeră și plăcută.

Voi vă luați haine la fiecare schimbare de sezon? Și voi aveți același sentiment că nu aveți cu ce să vă îmbrăcați?

 

Kamy

8 Comments

  1. La capitolul plovere nu stau prea bine. Îmi plac cele pe care le-ai prezentat, mi-ai stârnit curiozittaea. Fug pe site să caut ceva pentru sezonul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *