Pozăm, zâmbim și socializăm

Mă chinui de ceva timp să vă povestesc despre ultima comandă plasată pe Femmeluxe. Ca să nu mai vorbesc despre acest articol pe care l-am scris din bucăți. Multe dintre poze le-am făcut când afară era încă cald. Am zis că trebuie să păstrez toate aceste amintiri într-un articol, iar dacă aceste informații ajută pe cineva este cu atât mai bine.

Ideea acestui articol a pornit din dorința de a vă povesti strict despre ultima mea comandă pe Femmeluxe. Din momentul în care am descoperit acest site și până acum am impresia că site-ul a evoluat mult și a început să-mi placă să dau comenzi la ei. Chiar dacă evit să-mi cumpăr haine elegante, cele casual au început să prezinte un real interes pentru mine. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt câteva piese vestimentare care mi-au fost aproape vara asta.

Set 2 piese Femmeluxe – Loungewear

Mereu am fost atrasă de seturile compuse din 2 piese și asta pentru că mi se părea că se potrivesc foarte bine. De această dată le-am purtat pe ambele piese doar la poze pentru că în realitate nu le-am prea purtat. Inițial pantalonii mi s-au părut prea mulați, și ușor nepotriviți. Poate că o culoare mai închisă m-ar fi ajutat și mi-ar fi dat puțin curaj să-i pot și pe afară. Pantalonii nude nu mi s-au părut potriviți nici măcar pentru ieșirile din parc cu copiii.

Pantalonii sunt cu talie înaltă, cu buzunare laterale și cu un elastic lejer în dreptul burții. Acesta este tip colant doar că jos, în dreptul piciorului este drept și nu vine chiar strâmt pe gleznă. Materialul are un model cu ceva striații, nu foarte evidente, dar care dau o notă diferită acestui set. Nu sunt deloc transparenți acești pantaloni.

Bluza este ușor mai scurtă și asta pentru a lăsa talia pantalonilor la vedere. Eu am purtat-o în combinație cu pantaloni trei sferturi sau chiar blugi. Îmi place mult materialul și cum se comportă. Este acel gen de material ușor elastic, care are ceva mai mult elasten, dar care nu se scămoșează, nu se decolorează, etc.

Maieu cu pete de culoare

M-a atras acest model prin culoarea acestuia. Maieul acesta vine pe un fond alb și cu ceva pete colorate pe el. Îmi plac combinațiile de culori. Mi s-au părut vesele și potrivite pentru vară. Mi-a displăcut faptul că modelul este puțin cam scurt și nu se așează foarte bine pentru că se vede destul de inestetic. Nu este nici acel model care să lase abdomenul la vedere, dar nici modelul care să acopere integral. Un mare plus ar fi modelul de blugi cu talie mai înaltă care să mascheze ușor acea mică neplăcere, deși se cunoaște totuși această problemă. Mă gândesc că acest tricou ar fi mers mult mai bine cu joggers.

În dreptul umerilor are ceva bureți aplicați care face ca modelul să aibă umerii ceva mai ridicați și să arate frumos. Îmi place mult acest detaliu, deși nu cred că-l voi mai putea purta. Așa cum se poate vedea din pozele de mai sus tricoul are un minus din punct de vedere al lungimii și asta pentru că este croit greșit, nu pentru că eu nu aș fi ales corect măsura.

Tricou cu mesaj – T shirts

Acest tricou este aceeași mărime ca maieul de mai sus și cu toate astea este complet diferit. Modelul acesta îmi este mare, îmi este lung și nu-mi place deloc cum se așează. Am încercat să-l bag în pantaloni în speranța că voi mai putea salva ceva din el, dar tot nu m-a dat pe spate. Materialul este moale și plăcut la atingere și totuși este singurul aspect care mă atrage la el.

În concluzie, cel mai mult îmi place primul set și când mă uit la poze chiar se vede cel mai frumos. Voi ați plasat vreo comandă pe Femmeluxe?

Kamy

11 Comments

  1. Primul set il a si eu pe negru. Sunt pur si simplu indragostita de el. Sa le porti cu drag, sunt tare frumoase hainutele femmeluxe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *