Produse L’oréal încercate și reduceri de sezon

Primul produs L’oréal încercat de mine a fost un rimel. Diferența între ceea ce foloseam eu și acest brand mi s-a părut notabilă. M-a convins să încerc și alte produse de la ei chiar dacă prețul la unele produse L’oréal este puțin mai mare decât al celor drug store.

L’oréal este un brand profesional accesibil sau cel puțin așa l-al cataloga eu. În portofoliul lor se găsesc produse ceva mai scumpe, dar care fac o diferența vizibilă între produsele lor și al unui brand obișnuit. Trecând peste toate aceste detalii la general, eu vreau să vă arăt ceea ce am mai folosit eu de la ei și ce mi-a plăcut sau displăcut. Vreau să fac aceste mențiuni pentru că NOTINO are în perioada asta reduceri pe site de până la -25% la brandurile selectate și mă gândesc că vă doriți și voi să profitați.
Rimeluri de top
Rimelurile de la L’oréal sunt foarte bune. Cred că le-am încercat cam pe toate și am tot scris despre acestea pe blog, ba chiar am făcut diverse topuri. În prezent, L’oréal Paradise Extatic este în topul preferințelor mele. Este un produs bun, care definește frumos genele, le dă volum și chiar le alungește. Aș putea să spun că este un rimel complet și că am folosit 2 tuburi până acum și intenționez să-l recumpăr.

Produse de îngrijirea părului

Pun foarte mare accent pe felul în care arată părul meu. Îmi place să-l am cât mai îngrijit, curat și hidratat! De-a lungul timpului am folosit fel de fel de produse în speranța în care voi găsi combinația perfectă de produse care să-mi aducă echilibrul perfect. Șamponul care îmi place cel mai mult în momentul de față este de la Syoss. Se cheamă șampon micelar și face o treabă foarte bună. În materie de măști de păr sau de balsam nu pot să spun că am găsit ceva waw. Balsamul de păr de la Elseve Totsl repair L’oréal are o consistență lejeră. Nu pot să spun că face ceva special, ba cred că dacă nu l-aș folosi ar fi cam același lucru. Sinceră să fiu, nu am văzut mari schimbări pe părul meu în urma folosirii acestuia.
Masca de păr cu ulei de cocos de la Elseve Extraordinary oil Coco L’oréal  mi s-a părut genială. Chiar îmi simt părul mult mai hidratant, cu o textură mult mai plăcută. Ba chiar diferența este vizibilă din momentul în care îmi pun produs în palmă. Aceasta este o mască nutritivă cu ulei de cocos, pentru păr normal spre uscat. Cred că uleiul de cocos este responsabil pentru o mare parte din beneficiile aduse părului. Diferența între masca și balsam este vizibilă și eu chiar vă recomand să o încercați pe aceasta.
Fetița mea are părul lung și inevitabil descurcarea părului devine un mare chin. Am cumpărat fel de fel de spray-uri pentru descurcarea părului în speranța unei minuni, dar chiar și cu ajutorul lor, îmi este destul de greu s-o descurc. Tocmai din acest motiv am zis să încerc și un balsam de păr în speranța ca aceasta să o ajute să-i facă părul mai ușor de pieptănat. Balsamul de păr de la L’oréal kids cu căpșuni mi s-a părut potrivit. N-am văzut nici o schimbare în urma folosirii acestui balsam. I-am mai tuns puțin vârfurile care se mai tociseră și asta favoriza încurcarea părului și acum este ceva mai bine.

Chiar sunt curioasa daca voi folositi produse L’oréal si care sunt preferatele voastre?

Kamy

12 Comments

  1. Am folosit ceva timp în urmă o cremă de față de la L’oreal și mi-a plăcut tare mult ! Au produse în general bune !

  2. Da folosesc! Am foarte multe. Produse de par din gama Elseve si mascara Bambi eyes sunt preferatele mele.

  3. Imi plac produsele lor si acestea nu le-am incercat, multumesc de reminder si de recomandari! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *