Prima comandă pe FemmeLuxeFinery! 4 piese vestimentare perfecte

Ușor reticentă, dar curioasă să încerc fel de fel de site-uri, am zis să încerc și un site din Anglia să văd cum sunt hainele lor. Toate recenziile erau pozitive așa că asteptările erau destul de mari. Mi-am comandat de pe FemmeLuxe niște chestii utile pe care să le pot purta și vreau să vă povestesc despre fiecare în parte.

Houndstooth Paper Bag Slim Fit Trousers

Pantaloni gri cu talie înaltă

Pantalonii sunt foarte practici și, sinceră să fiu, am zis că aș vrea să mă pregătesc pentru toamnă sau pentru zilele ceva mai răcoroase. Am ales acest model de pantaloni gri cu dungi care mi-au plăcut tare mult cum arătau pe site. Am zis să risc și am fost plăcut surprinsă de acest model. Aceștia sunt cu o talie ceva mai înaltă și are și un cordon care subliniază foarte frumos talia. Materialul este ușor elastic și sunt potriviți, nici subșiri, dar nici groși. Chiar nu am ce să reproșez la acești pantaloni și sunt perfecți din toate punctele de vedere. Mărimea am ales-o în funcșie de tabelul de mărimi și eu am ales mărimea 12.

 

Tartan Print High Waisted Trousers

Pantaloni gri cu dungi

Aș putea să spun că această pereche de pantaloni seamănă destul de mult cu prima pereche. Parcă totuși se așează puțin altfel și modelul are mici detalii care îi diferențiază. Oricum ar fi detaliile sunt micuțe și ambele perechi îmi vin bine. Materialul este asemănător și recunosc că sunt fascinată de materialele ușor elastice. Pot fi purtați în fel de rfel de combinații și merg atât la muncă, cât și la o ieșire cu prietenii sau o plimbare relaxantă. Tot mărimea 12 am ales și pentru acest model.

 

Grey Short Sleeve Boxy Loungewear Set – Lacy

Compleu din 2 piese – Femme Luxe

Eu am zis să-l denumesc compleu, în realitate este un fel de set de bluză și pantaloni, din același material care cade frumos. Este printre putinele piese pe care eu le am și nu sunt mulate și recunosc că îmi place enorm de mult cum se așează pe corp. Se așează atât de natural încât este adorabil și chiar am primit multe complimente la adresa lui. Merge purtat de minune și cu o pereche de teneși sau adidași atunci când vremea nu va mai fi atât de prietenoasă. Am ales mărimea 12 și pentru acest set și sunt mulțumită.

 

Navy Rolled Sleeves Shirt Dress – Noa

Rochie tip cămașă albastru închis

Am tot întârziat seria ședinței foto și între timp s-a cam înserat. Pozele nu au mai ieșit atât de frumoase la această rochiță, dar mă voi revanșa curând. M-am gândit că este ok să o prezint și așa măcar să vă faceți o idee în ceea ce privește această piesă. Este o rochie tip cămașă care are niște mâneci care se întorc și o bretea care ajută să susțină mânecile. Poate că este puțin cam scurtă pentru stilul meu actual, dar este o rochiță frumoasă și nu pot să spun că acest aspect ar fi un defect. Pentru o persoană cu picioare frumoase ar putea fi o alegere potrivită.

Per total mă declar extrem de mulțumită de toate produsele. Cam rar să mi se întâmple să comand ceva online și să fiu mulțumită de absolut toată comandă fără să am ce reproșa. Hainele îmi vine bine, materialele sunt de calitate și toate criteriile impuse de mine au fost îndeplinite. Comanda mea a ajuns la poșta locală ambalată într-o punguță pe care era menționat site-ul. Cred că a durat cam 10-12 zile și nu am plătit nimic suplimentar în afară de prețul comenzii inițiale. Recomand cu drag acest site și sunt convinsă că nu mă voi opri la această comandă.

Chiar aș fi curioasă să-mi spuneți ce părere aveși de alegerile mele? Voi ați comandat ceva până acum de pe FemmeLuxe?

Kamy

13 Comments

  1. Alegerile sunt minunate atunci cand te simți bine, sunt confortabile iar materialele sunt de calitate.
    Imi plac toate trei, iti vin foarte bine. Poarta-le cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *