Propuneri pentru seara de Halloween

Halloween-ul este o sărbătoare împrumutată. Chiar și așa, a fost foarte bine primită de către noi și mie chiar îmi place. Este motiv de întâlnire cu prietenii, de socializare a copiilor și de a organiza petreceri pe baza unei anumite tematici. Mi se pare foarte interesant să poți ieși în oraș și să vezi pe toată lumea machiată și costumată în diverse personaje. Am avut ocazia să particip la câteva petreceri de genul și mi-a plăcut tare mult.

Machiaj de Halloween

Costumele de Halloween sunt extrem de importante. Ele joacă un rol important în completarea întregii ținute doar că machiajul este partea cea mai expresivă pe care trebuie să punem accent. În locul unei banale măști ar fi de preferat să apelăm la un machiaj mai expresiv. Putem apela la ceva mai simplu în funcție de cât de talentați suntem la acest capitol. Sunt și modele de machiaj mai puțin complicate care pot fi realizate cu puține produse și exemplul oferit de cei de la NYX mi se pare foarte bun. Ei ne propun câteva din machiajele de efect pe care le putem purta cu această ocazie.

Evident că este posibil să nu dispunem de toate cosmeticele necesare. Pentru asta Notino ne vine în ajutor cu tot ceea ce avem nevoie. Indiferent de opțiunile pe care le avem, putem găsi pe site absolut orice. Consider că o paletele de la MAKEUP OBSESSION este mai mult decât perfectă pentru realizarea unui machiaj perfect. Sunt suficient de multe tutoriale care să vă inspire.

Pentru buze merg culorile ceva mai puternice. Eu aș fi puțin mai practică și aș apela la culori pe care să le pot folosi și cu altă ocazie. Așa că un set de rujuri lichide precum cele de mai sus mi se par potrivite și inspirate pentru integrarea lor într-un makeup diferit.

Pentru ca look-ul să fie complet, cred că ar merge și un nuanțator în culori ceva mai fistichii cum ar fi verde, albastru sau chiar roz. Pe blondul meu ar prinde bine un roz așa că asta ar fi opțiunea mea. În funcție de culoarea părului vostru puteți alege o culoare care s-ar vedea. Cred că nuanțatorul de la L’oréal Paris nu s-ar vedea pe un păr foarte închis cum este brunteul, dar în rest s-ar vedea frumos și discret. În  plus, puteți scăpa rapid de el după doar câteva spălări și nu ar fi un disconfort chiar atât de mare.

Voi ce planuri aveți de Halloween? Vă încântă ideea să vă costumați și chiar să vă faceți un machiaj specific?

Kamy

14 Comments

  1. Deja am niște culori drăguțe pentru Halloween (din vară, m-a scăpat de o cheltuială în plus), mai trebuie doar să mă vopsesc și să merg la petrecere.

  2. Vreau sa comand si eu cateva produse interesante de makeup de pe Notino. Un ruj intr-o culoare mai nebuna si poate o paleta cu glitter! Imi plac machiajele colorate pentru Halloween!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *