Modele de rochii pentru domnișoarele de onoare

Nunta este acel moment unic din viața fiecăruia care este de preferat să o planificăm în cele mai mici detalii. Unul dintre aspectele pe care putem pune accentul este strict legată de vestimentația domnișoarelor de onoare. Îmi place să văd că în spatele unei mirese cochete se află cel puțin 3 domnișoare de onoare care au exact același model de rochie.

Rochie roz din dantelă

În mod normal nu este tocmai plăcut ca la o nuntă să mai vezi alte persoane care poartă același model de rochie ca al tău doar că în cazul de față este o situație aparte. De această dată domnișoarele de onoare pot purta același model de rochie pentru unitate și pentru o imagine mai bună a miresei. Consider că este datoria miresei să se ocupe de toate aceste rochii și să fie în atribuțiile ei. De preferat ar fi să căutați modele de rochii, iar Dresslily este unul dintre site-urile cunoscute pentru modelele unice, care să aibă niște bretele ajustabile pe spate sau să fie ceva mărime universală pentru că în felul ăsta ar fi mult mai ușor și pentru mireasă și pentru viitoarele domnișoare de onoare pentru că nu ar mai fi nevoie să le măsori pe toate.

Rochie verde

În altă ordine de idei cred că este ok să faci și măsurători în cazul în care este nevoie pentru a lua mărimi speciale pentru fiecare persoană în parte. Modelul ales pentru toate domnișoarele de onoare poate fi ales în funcție de preferințele miresei sau în urma discuțiilor între fete. Chiar dacă în viziunea mea rochiile pentru domnișoarele de onoare sunt lungi, mă gândesc că pot fi folosite și rochii clasice care pot fi purtate ulterior și cu alte ocazii.

Rochie dantelă

Culoarea mi se pare puțin mai închisă. Mi-ar fi plăcut o culoare ceva mai deschisă, dar nu cred că este prea deranjant. Mi se pare o rochie frumoasă și detaliile sunt chiar interesante. Cred că fiecare poate alege ce rochii dorește pentru a se încadra frumos în decorul restaurantului și a completa frumos outfit-ul miresei.

Kamy

6 Comments

  1. WOW! Imi plac modelele prezentate! Rochita verde mi-am comandat-o deja, chiar daca nu-s domnisoara de onoare! Abia astept sa o port! Ador aceasta croiala si culoare, totodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *