Mărțișoarele tip broșă sunt în tendințe în această primăvară

Anotimpul renașterii, primăvara este fiica mai tânără și mai frumoasă a fiecărui an. Soarele are o altă strălucire, iarba este mai verde ca oricând. Păsările abia întoarse din țările calde ciripesc mai tare ca niciodată.  Veselia pluteste în aer. Totul este doar mireasmă și bucurie. Anotimpul armoniei, al cântecului naturii, primăvara ne trezește puternice emoții.  Cele mai frumoase trăiri, cele mai intense amintiri le avem cu mărțișorul primăverii.  Acest anotimp ne dă prilejul să ne cinstim mamele. Primăvara ne cinstește pe noi,  doamnele și domnișoarele. Florile, ghiocelii și zambilele, vestitiri ai primăverii, care se reunesc în cele mai iubite mărțișoare stau mândre la pieptul celor mai iubite ființe.

Primăvara balsam pentru suflet

Acest minunat anotimp ne dăruiește prilejul de a fi mai buni și mai darnici. Ne ajută să ne încărcăm de energie pozitivă. Ne oferă încredere și siguranță. Iubim să dăruim primăvara, în luna martie. Sosirea primăverii este marcată prin data de 1 martie. O zi cu încărcătură afectivă semnificativă.  Mărțișoarele sunt considerate ca fiind elemente protective de toate relele. Un talisman care ne aduce noroc și ne asigură iubirea si împlinirea, mărțisorul este elementul simbol al primăverii.

Semnificația mărțișorului 

Fiecare mărțișor are o anumită semnificație. În funcție de elementul pe care îl reprezintă un mărțișor pandantiv potcoavă norocoasă sigur va fi apreciat de oricine l-ar primi. Va fi purtat cu drag și va fi purtător de noroc. Un mărțișor broșă coșar fericit va putea fi purtat la piept cu mândrie. Acest mărțișor va alunga răul și va atrage binele. Este bine să căutam cele mai deosebite mărțișoare. Multe persoane își pun speranța în ele. Sunt considerate ca având puteri magice. Se zice că ele țin bolile și deochiul  la distanță și au menirea de a alunga iarna.

Cele mai căutate mărțișoare 

Astăzi oferta de mărțișoare este foarte diversificată și chiar avem de unde alege. Putem alege martisoare brosa cu cele mai îndrăgite motive. Trifoiul cu patru foi simbol este unul dintre cele mai vechi mărțisoare ale primăverii.  Multe persoane aleg să îl poarte întreaga lună martie. Sunt și mărțișoare brățări pe care le putem alege pentru a le oferi. Sunt persoane care își umplu mâinile de astfel de mărțișoare. Putem alege o brățară cu orice motiv vrem noi. Sigur va fi purtată cu drag.
Fie că alegem o brățară cu o semnificatie afectivă sau una care să reflecte simbolistica primăverii, important este să alegem modelul preferat.  Dacă vrem să surprindem putem alege un mărțișor cu simbolul copacului vieții. Aceasta este simbolul nemuririi și al vindecarii și, deși este un mărțișor cu o semnificație aparte, sunt destul de puține persoane care-și îndreaptă atenția către acesta.
Chiar dacă o persoană nu este adepta mărțișoarelor brățări sau a celor tip broșă, pe cele tip pandantiv sigur le va purta. Sunt foarte interesante și reușesc să mulțumească și cele mai pretențioase așteptări. Se apropie vremea mărțișoarelor și trebuie să ne pregătim din timp pentru a oferi tuturor persoanelor importante din viața noastră un dar frumos. Trebuie să căutăm cele mai deosebite daruri încă de pe acum.

Ce fel de mărțișoare preferați sa dăruiți?

Kamy

10 Comments

  1. Abia astept sa vina primavara! Ador acest anotimp! Abia astept sa vina si 1 Martie 🙂 ca si mărțișoare imi cam plac toate 🙂 ador sa le primesc si il învăț si pe băiețelul meu mic sa le daruiasca fetelor si femeilor din familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *