Cum să ai o dantură frumoasă și îngrijită

Un zâmbet frumos impune o igienă orală riguroasă și o vizită periodică efectuată la medicul stomatolog. O dantură strălucitoare și frumoasă este rezultatul unei bune îngrijiri. Un implant dentar în București poate oferi persoanelor ce au pierdut anumiți dinți, zâmbetul de altă dată. Un implant dentar este soluția salvatoare pentru a reface dantura și a ne bucura vreme îndelungată de dinții sănătoși.

Adiție osoasă cu membrană de colagen alternativa în cazul unei boli paradontale

Implantul dentar este un șurub din titan ce are rolul de a înlocui dinții pierduți. Acest implant ia locul dinților pierduți. În cazul problemelor paradontale mulți dintre pacienți și-au pierdut speranța de a avea o dantură completă și sănătoasă. Medicul stomatolog optează pentru o aditie osoasa cu membrane de colagen. Membrana de colagen utilizată de către medicul stomatolog pentru montarea unui implant dentar va acționa ca o barieră și va ajuta la buna fixare a implantului dentar pe țesutul moale.

Oricine și-a pierdut o urmă de speranță că nu și-ar putea vedea întreaga dantură, acum este salvat. Dinții joacă un rol important în masticație, dar și în privința trăsăturilor feței. Lipsa dinților ne poate împiedica să fim la fel de optimiști, și să ne scadă încrederea în sine. Să nu avem dinți ne împiedică să mâncăm un măr sau să consumăm o hrană mai dură. De aceea trebuie să apelăm la alternativele din domeniul stomatologic pentru a ne recăpăta dinții. Un implant dentar in Bucuresti ar putea fi solutia salvatoare.

Poți opta pentru proteze dentare fixe pe implanturi pentru un plus de confort

Foarte multe persoane au teama de a merge la medicul stomatolog. Se poate întâmpla ca în urma unui accident sau a unei boli grave, anumiți pacienți să rămână fără întreaga dantură. Un implant dentar are o durată de viață foarte mare, de aceea merită investit pentru a ne recupera dinții. Puteți alege proteze fixe pe implanturi dentare in Bucuresti care vă vor oferi o dantură completă și impecabilă. Acest tip de proteze dentare sunt prevăzute și cu o gingie artificială, de aceea va contribui semnificativ la o bună refacere a structurii dentare.

Ce include procesul de construire a unei proteze dentare fixe

Structura de rezistență a unei proteze dentare fixe este foarte puternică. Ea este din titan sau dintr-un aliaj puternic de crom-cobalt. Peste aceasta se adaugă o suprastructură care este reprezentată de dinți. Această structură este bdintr-un material care redă aspectul natural al dinților. Astfel, nimeni nu își va putea da seama că purtați proteze dentare fixe pe implanturi. Aceste proteze dentare fixe sunt avantajoase pentru că sunt amplasate definitiv la nivelul dinților restanți. Nu sunt deloc incomozi, din contra, sunt la fel de confortabili ca și dinții naturali. Aspectul lor este foarte natural și nu se poate observa că purtam proteze dentare fixe.

Avantaje și beneficii proteze dentare scheletate

Foarte apreciate de către medici, o proteză dentară scheletată este o metodă foarte apreciată de umplerea spațiilor lipsă de pe arcadă. Prețul pe care îl putem plăti pentru o proteză dentară scheletată este unul avantajos. Aceasta este foarte rezistentă în timp și deloc incomodă la purtat. Oricare ar fi alegerea ta, proteza sau implant dentar, dinții nu sunt deloc de neglijat pentru că au un rol important în fizionomia noastră.

Ce ați prefera un implant dentar sau o proteză dentară?

Kamy

10 Comments

  1. Cu siguranță as apela la implanturi. Chiar am 2 masele scoase si trebuie sa apelez la astfel de intervenție.

  2. cred ca implanturi este mult mai comod, si eu trebuie sa vad un pret, as avea nevoie de unul! si de curaj 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *