Anvelopele Nokian sunt opțiunea perfectă pentru iarnă

Anvelopa Nokian WR D4 este prima anvelopa de iarna, din gama premium, notata cu clasa A la franarea pe ud, pe mai multe dimensiuni. Cea mai recenta generatie a acestei game de anvelope de iarna, WR D4, este un adevarat campion in ceea ce priveste aderenta, ale carui inovatii permit o conducere in deplina siguranta pe sosele umede sau acoperite cu zapada. Pentru optimizarea taractiunii pe zapada, fiecare bloc de cauciuc contine o serie de lamele de diferite dimensiuni ce au un rol precis, iar acest lucru este resimtit excelent in capabilitatile pneului de tractiune si manevrabilitate.

Zona centrala a benzii de rulare este dominata de o nervura masiva, neintrerupta, pe toata lungimea acesteia, ce are rolul de a imbunatati precizia sofatului si contribuie la cresterea nivelului de siguranta.

Tehnologia  Nokian Twin Trac Silica ce presupune distributia unica a particulelor de cauciuc natural, silica si ulei de canola, iar pe langa asigurarea unei performante maxime pe carosabil ud sau acoperit cu zapada, contribuie si la scaderea rezistentei la rulare a anvelopei, reducand astfel consumul de carburant si emisiile poluante. Nu in ultimul rand, noua tehnologie imbunatateste rezistenta kilometrica a pneului comparative cu modelele precedente.

Nokian WR D4  acopera un interval extins de dimensiuni, fiind produs pentru jante cu raza de la 14 pana la 20 inch, avand indici de viteza incepand de la Q (160 km/h) pana la W (270 km/h). Selectia versatila ofera dimensiuni atat pentru automobile de oras, cat si pentru vehicule sportive sau automobile electrice sau hybrid. De asemenea, exista si variante run flat sau XL a acestei anvelope.

Vezi oferta completa de anvelope de iarna Nokian pe www.e-pneu.ro

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *