Ce se gaseste in geanta mea de piele

Accesoriul perfect pentru o femeie este o geantă. Aș putea spune că aceasta este indispensabilă pentru că în geanta unei femei se găsesc multe lucruri, multe dintre ele indispensabile. Sunt cam pretențioasă în ceea ce privesc gențile și singurele care se potrivesc perfect cu personalitatea și gusturile mele sunt gențile de piele Peloro.

Am auzit persoane care spun că geanta lor este mult prea mică pentru ceea ce au de pus în ea dar și persoane care văd inutile gențile pentru că nu știu ce să pună într-o geantă.geanta-peloro-min

Ce găsești în geanta (mea) unei femei

1. Geanta trebuie să fie prevăzută cu un spațiu special în care să poți pune telefonul. În ziua de astăzi toată lumea folosește cel puțin un telefon așa că ar fi de preferat să fie un buzunar mic/mediu pe lateral pentru că trebuie să ai acces rapid la el și pentru că nu vrei să se zgârie de restul obiectelor din geantă.

2. Portofelul are și el un loc în geantă. Portofelul meu nu este tocmai slim fit! El este destul de grăsuț pentru că pe lângă bani în el îmi pun și buletin, permis, carduri, carduri de reducere pentru diverse farmacii, bonuri și chitanțe. Nu mă pot lipsi de niciunele și un portofel mic nu este potrivit pentru mine.

3. Baterie externă este la fel de nelipsită din geantă precum telefonul. Folosesc foarte mult telefonul pentru poze, rețele de socializare și vorbesc suficient de mult la el și nu vreau să rămân baterie așa că îmi iau măsuri de precauție.

4. Nu-mi lipsesc șervețelele din geantă și în permanență am un pachet de șervețele nazale și un pachet de șervețele umede. Niciodată nu știi când ai nevoie de ele și este de preferat să nu-ți lipsească.

5. De multe ori am și o pereche de ochelari de soare în geantă pentru că nu vreau să fiu luată prin surprindere.

6. O agendă sau un carnețel este util dacă vrei să îți notezi câte ceva sau vrei să faci diverse calcule, notezi comenzi, termene limită, etc. Acum sunt multe aplicații pentru telefon care pot fi folosite în acest scop dar sunt persoane mai clasice care încă preferă să scrie.

7. Nelipsitele chei de la casă sunt și ele prezente și de multe ori nu fac casă bună cu telefonul.

Cred că acestea ar fi lucrurile de care aveți absolut nevoie și mai pot fi adăugate opțional diverse lucruri ca de exemplu un sandviș și un măr dacă trebuie șă mergi la muncă. Nu are rost să mai cari o altă sacoșică sau o cutiuță. Este mai practic să le arunci în geantă și să scapi sau mai poți pune o sticlă mică de apă sau cine mai știe ce lucruri mărunte.

În final se adună suficient de multe produse și geanta pe care o alegi trebuie să fie una rezistentă ca să poată face față greutății. Gențile de piele au baretele mai rezistente și cusăturile pe margini sunt făcute foarte bine așa că eviți unele mici accidente neplăcute.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *