Feminitatea nu se evidențează doar printr-o rochie

O femeie trebuie să fie delicată, să vorbească frumos și să aibă niște gesturi fine chiar dacă nu-i sunt adresate unei persoane dragi. Nu trebuie să uităm că nu trebuie să împrumutăm comportamentul bărbașilor și feminitatea noastră poate fi pusă în evidență în foarte multe feluri. Nu trebuie să fii cu o rochie extrem de scurtă, nici măcar cu sânii expuși și nici să faci gesturi care să te ducă cu gândul la alte nebunii. Toate aceste lucruri se învață și poate fiecare femeie a trecut prin astfel de etape până să se descopere și să-și găsească stilul.

Am vrut să fac aceste precizări pentru că văd  pe stradă tot felul de adolescente care au comportament care de multe ori lasă de dorit. Nu mai vorbesc despre fumatul în timp ce merg. Nici nu se pune problema să meargă cu spatele drept pentru că acum sunt în formare. Numai eu știu câte ghionturi îmi luam în spate de la mama ca să îndrept spatele. Atunci nu înțelegeam ce vrea exact de la mine, acum am înțeles că îmi vroia binele.

Ar trebui să învățăm să purtăm fuste și rochii și să dăm un exemplu copiilor noștri sau adolescentelor. Au și blugii farmecul lor doar că în ultimul timp vedem tot mai rar ca un adolescent să poarte fuste. Eu nu prea am văzut în ultimul timp. În categoria skater dresses igăsim multe modele potrivite  pentru mai multe genuri de femei.

Pe FashionMia găsim diverse modele de rochii care pot fi purtate în diverse locuri. Poți găsi aici rochii mai elegante sau casual în funcție de preferințe. Trebuie să recunosc că am fost atrasă și de maxi dresses și că mă bătea gândul să mă orientez și eu către un astfel de model.

În această categorie am găsit rochia de mai sus care mi s-a părut adorabilă. Poate fi purtatp cu rocuri și poti crea un outfit frumos, practic și extrem de elegant. Poate că lungimea nu este cea mai bună și aș fi preferat să se oprească undeva în dreptul genunchilor, dar acest aspect se poate rezolva relativ ușor.

Voi cât de des purtați rochii?

Kamy

16 Comments

 1. In majoritatea timpului port pantaloni pentru ca sunt mai comozi dar am momente cand ma simt intr-un anume fel si aleg sa port rochie sau fusta. Imi place rochia din dantela albastra.

 2. eu am muuulte rochii, dar rar le port :))
  la mare in schimb port numai si numai rochite

  prima rochie prezentata imi place mult

 3. Am multe rochii , pentru oric anotimp. Port deseori cand merg in oras ,iarna. Vara toata ma gaseste in rochii. Deci port rochii 70 % .
  PS: si mama mș ghiontuia pe la șale , ca sa indrept spatele. 🙂

 4. Doar la ocazii speciale. In rest, numai pantaloni, din motive estetice. Am cazut rau
  pe un genunchi acum niste ani si au ramas urme ca de varice pe gamba, iar genunchiul este deformat de la cazatura. De atunci, rochii lungi, de seara, ori pantaloni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *