Ești freelancer? Iată cum să faci lucratul de acasă mai comod!

Dacă ești freelancer și lucrezi de acasă, este esențial să îți creezi condiții care să te ajute să fii productiv și să nu te împiedice să îți duci task-urile la bun sfârșit în timp util. Indiferent de ce faci, trebuie să te asiguri că beneficiezi de tot confortul de care ai nevoie. Citește, mai departe, ce trebuie să faci, astfel încât mediul tău de lucru să fie unul adecvat.

Iată ce trebuie să faci când lucrezi de acasă:

freelancer-min

  • Folosește un laptop performant

Cel mai probabil, dacă ai lucra într-o companie sau o firmă, ai avea asigurat un laptop cu ajutorul căruia să îți desfășori activitățile în cele mai bune condiții. Totuși, când lucrezi de acasă, trebuie să te asiguri că dispui de un device personal, care funcționează în parametri optimi, pentru a nu întâmpina probleme de fiecare dată când ai nevoie de el. Găsești pe www.RomBIZ.ro laptopuri performante, de ultimă generație, pentru a putea lucra fără griji. Orice ai avea de făcut, acesta îți va sta mereu la dispoziție și îl poți achiziționa la un preț foarte avantajos!

lucratul de acasa-min

  • Stai într-un mediu plăcut

Probabil că ai observat deja că, dacă dispoziția și starea ta generală nu sunt bune, performanțele tale scad considerabil, iar puterea de concentrare asupra lucrurilor pe care le ai de făcut este influențată negativ. Știai că până și lumina din încăperea în care îți desfășori activitățile te poate afecta, dacă nu este una adecvată? Ei bine, ca să te bucuri de un mediu plăcut și să nu fii indispus în timpul lucrului, comandă-ți de aici https://www.ledel.ro/spoturi-led/ spoturi led pentru o iluminare mai bună. Nu doar că sunt economice, ajutându-te să salvezi energie și bani, dar nu au nici un impact negativ asupra vederii tale. Acest lucru este foarte important, deoarece nu ai nevoie de factori care să te obosească sau să te streseze.

job de acasa-min

  • Lucrează după un program bine definit

Deși lucrezi de acasă, este esențial să dai dovadă de profesionalism și să te asiguri că te comporți exact ca și atunci când ai lucra în cadrul unei firme. Chiar dacă programul tău este mult mai lejer, în calitate de freelancer, trebuie să îți propui de la bun început să nu îți neglijezi task-urile și să le organizezi în așa fel încât să nu întârzii cu predarea lor. Ai putea avea tendința să amâni îndeplinirea unor sarcini, aparent neimportante, doar pentru că ești acasă și lucrezi în ritmul tău. Cu toate acestea, este posibil ca, la un moment dat, să te afli în situația neplăcută de a intra în criză de timp și nu îți dorești să faci lucrurile superficial.

Ești freelancer? Ține cont de aceste sfaturi și te vei descurca de minune în tot ceea ce vei face!

Kamy

8 Comments

  1. Eu am de gand sa renunt la laptop si sa imi iau un desktop smecher. Laptopul il voi pastra pentru lucruri “marunte”, pe cand calculatorul il voi utiliza pentru editarea clipurilor si a fotografiilor. Asa ca trebuie sa imi cumpar un birou dragut si sa ma apuc sa il decorez. Ca la laptop scriu de pe unde apuc:)))))))))))

  2. Foarte bune si utile sfaturile…sunt perfect de acord cu tine…eu stau tare prost cu “programul bine definit” dar o sa lucrez si la acest punct! Pupicei! :*

  3. Conteaza foarte mult locul amenajat, am observat asta de fiecare data cand deschid calculatorul si incept sa scriu un articol sau sa editez un clip. Ma bucur ca am citit articolul tau, nu stau prea bine la capitolul “program”, insa sper sa pun un maaare vazut si la capitolul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *