Cum funcționează sistemul Secret Santa

Secret Santa este un  sistem tare interesant la care am participat anul trecut pe un grup de mămici în care sunt înscrisă. Am să vă povestesc cam care a fost mecanismul și ce cadouri Secret Santa am primit. Mi-a plăcut foarte mult mecanismul acestui sistem și chiar aș participa și anul ăsta. Anul trecut doar copiii au participat la acest sistem de cadouri, dar ar fi la fel de interesant să ne facem și cadouri între noi ca să ne facem mici surprize.

set-cadou-cana-si-sosete-pusheen-1-550x652-minCe este Secret Santa

În primul rând s-a stabilit un buget și acela a reprezentat bugetul minim de care trebuia să cumpărăm ceva. Nu știam exact cui i se vor adresa cadourile, dar știam vârsta copilului pentru că trebuia să-i cumpărăm un cadou specific vârstei acestuia. Ar fi fost păcat să cumpăram un cadou inadecvat cu care nu se putea juca.

Am închiriat un loc de joacă pentru copiii cu vreo 2 săptămâni înaintea Crăciunului, am găsit voluntari care să se costumeze în moș și crăciunițe și totul a decurs mai frumos decât mi-aș fi imaginat. Copiii s-au jucat până când ne-am mobilizat și totul a fost pus la punct și apoi l-au întâlnit pe Moșu. Ce poate fi mai frumos decât să primești un cadou surpriză. Curiozitatea a fost atât de partea copiilor, cât și a părinților.

cana-functie-autoamestecare-lenes-550x652-minUn astfel de sistem poate fi făcut și în rândul adulților

Mămicile care au pus la punct întreg sistemul au fost foarte bine organizate și s-au gândit la absolut orice. Mi-ar plăcea ca acest mecanism să se facă și în rândul prietenilor virtuali sau chiar în rândul prietenilor. Este foarte interesant să oferi și să primești cadouri haioase și care să nu coste o avere.

Sursele de inspirare sunt extrem de multe și pe Giftforyou.ro am văzut atât de multe modele care pot reprezenta o sursă de inspirație, încât nu ai cum să zici că n-ai ce să alegi. Se găsesc cadouri pentru diverse tipuri de personalități și sunt foarte multe lucruri. La multe dintre ele nici nu te-ai fi gândit.

Ce părere aveți despre Secret Santa? Ați vrea să vă faceți cadouri surpriză între prieteni ?

 

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *