Planuri de shopping de Sfântul Valentin

Cumpărăturile online fac parte din rutina mea zilnică. Dacă la început eram reticentă în ceea ce privesc cumpărăturile, acum îmi comand aproape orice. Galațiul nu este suficient de dezvoltat ca să-ți comanda și cumpărăturile prin intermediul unui click. Glumesc …. îmi place să-mi fac singură cumpărăturile legate de mâncare și chiar mă relaxează să umblu prin market și să-mi aleg tot ceea ce am nevoie.Pantofi rozPantofi roz – click

Astăzi vorbim tot despre haine. Hainele sunt un must have. Nu mă pot prezenta la muncă oricum și chiar dacă nu mă îmbrac după ultimele standarde, îmi place să-mi cumpăr frecvent haine care să mă avantajeze și care să fie potrivite stilului meu vestimentar.

Rochie marsala-min

Rochie marsala – click

Ianuarie nu este o lună tocmai fericită pentru comercianți. Este numită de ei un fel de “lună moartă”. Cam toată lumea și-a făcut stocuri și cumpărături în decembrie când magazinele au fost pline de oferte tentante. Cu toate astea, februarie este o lună cu și mai multe reduceri și chiar cu pregătirea stocului de marfă pentru primăvară. În concluzie, iar reduceri. Pentru cine mai are niște bănuți puși deoparte, mai pot face câteva investiții și pentru restul nu au de ales, decât să le admire în poze.

Newchic.com este unul din site-urile interesante, pe care am dat câteva comenzi. Nu ar trebui să vă temeți de site-urile chinezești. Toate sunt serioase și își respectă promisiunile. Nu am mai întâlnit în ultimul timp să primesc alt gen de produse față de cel prezentat pe site. Au început să înțeleagă că este foarte important să le ofere clienților exact acel produs care apare în poză și să nu fie nici un fel de diferență.

Cercei rotunzi-min

Cerei rotunzi – click

Cred că după revelion a fost o săptămână de liniște și apoi au început promovarea produselor pentru Sfântul Valentin. Mare eveniment mare. Primesc o grămadă de mailuri cu oferte, cu desuuri, cu zeci de inimioare și alte chestii care te duc cu gândul la dragoste și la iubire.

Geanta aurie-min

Geantă aurie – click

Nu știu dacă soțul meu își dorește ceva de genul de Sfântul Valentin, dar eu știu că îmi doresc să-mi cumpăr niște hăinuțe frumoase pentru că am văzut niște prețuri bune și oferte tentante. Sper să vă placă alegerile mele. Le-am distribuit uniform pe parcursul întregului articol.

Kamy

13 Comments

  1. Selectia ta este foarte feminina si romantica. Sandalele cu fundita se potrivesc rochitei lila si chiar as vrea sa te vad imbracata cu aceasta combinatie, cred ca te va prinde stilul asta. Tu oricum porti destul de des rochite 🙂
    Nu prea am cumparat haine online, imi place sa merg sa vad singura materialele, sa le probez, sa incerc diverse culori si sa ma decid la fata locului.

  2. Nu ma pot hotara asupra unui singur produs , toate alegerile tale sunt dragute, oricum pe new chic am vazut doar lucruri de calitate

  3. Imi place combinatia aleasa de tine. Din pacate nu pot purta tocuri mai mult de 30 de min. Rochia si cerceii imi plac mult de tot. As fi ales o geanta mai micuta. Imi plac gentile ce au o marime potrivita, nici prea prea nici foarte foare.

  4. Sunt convinsa ca ti-ai ales produsele pe gustul tau si ti s-ar potrivi foarte bine. Pe mine stii cu ce m-ai cucerit? Cu acei pantofi roz care sunt dementiali!!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *