Ne vedem la mall

Mallurile nu sunt foarte familiare pentru toata lumea. Deși aceste tipuri de maxi magazine sunt în orașele mari, au început să se dezvole și în orașele mai micuțe. Mai exact în Galați nu aveam cine știe ce mall-uri dar e bucurăm cu ce avem.                              maiouri-fara-bretele-femei_6ehx-uu-minMaiou femei

Într-un mall găsești multe magazie magazine ale diverselor branduri renumite. Pe lângă asta se mai găsesc și firme locale. Marea majoritate a magazinelor sunt cu haine dar la fel de bine se găsesc și cosmetice sau jucării pentru opii, etc. Depinde de dimensiunile mall-ului pentru că sunt multe mall-uri care au și spații de distracție, cinema și obligatoriu food court.

Pentru că mall-urile au beneficiat de un real succes au apărut și mall-urile online de unde îți poți achiziționa orice. Eu prefer să cumpăr din mall pentru că îmi iau și câteva cosmetice de care am nevoie, îi pot lua și copilului o jucărie și se mai poate uita prin magazin să vadă ce mai este nou și ce și-ar mai dori și cel mai important îmi fac cumpărăturile și pentru săptămâna următoare cu diverse produse alimentare.

Totuși aceste magazine îți consumă o grămadă de timp și cel mai important îți cam golesc și portofelul. Din acest motiv s-au inventat magazinele online. Ideea principală ar fi foarte bună: stai comod în fotoliu și îți alegi produsele preferate după care urmează să le primești la ușă în scurt timp. Iubesc genul ăsta e cumpărături.

Totuși problemele vin în permanență și la fel și nemulțumirile. Găseam pe un site o bluză, pe un alt site o rochie și pe alt site pantofi. Nu vreau să mai zic că mai vroia și prietenul meu o cămașă așa că trebuia să mai cumpăr de pe alt site și o cămașă. În felul ăsta se adunau 3-4 site-uri de unde îmi făceam cumpărăturile. Până acum nu ar fi nici o problemă. Impedimentul vine abia acum pentru că fiecare site are un o sumă pe care dacă o depășești  nu mai plătești transport. Pentru că eu găseam câte un produs nu depășeam așa că eram nevoită să plătesc taxele de transport pentru fiecare site și ăsta era chiar o cheltuială destul de mare.ochelari-de-soare-daniel-kelin-cu-lentile-negre-nar-dk4013-1-minOchelari de soare Daniel Klein

Mă bucur că s-au inventat mall-urile online. Acestea sunt magazine care au o gamă mult mai variată de produse și mai exact haine de femei, bărbați și o diversitate destul de mare. În felul ăsta îțipoți cumpăra absolut tot ce îți dorești dintr-un singur loc și în cazul ăsta excluzi plata transportului.

ManiaMall.ro este un site creat tocmai în această ideea, de a veni în întâmpinarea nostră cu produse cât mai frumoase, cât mai variate și la prețuri cât mai bune față de concurența în domeniu. Pe site găsiți o gamă variată de produse începând de la cosmetice, articole sportive, pentru casă și până la biciclete.

Ochelarii de soare în tendințe i-am găsit tot aici. Prețul este foarte prietenos așa că poți fi la modă cu produse care nu sunt exagerat de scumpe!

Kamy

3 Comments

  1. Poate pentru ca mall-ul nu a aparut tocmai in perioada adolescentei mele nu le prefer. Prefer sa imi fac cumparaturile in magazinele fizice

  2. In mall poti gsi tot ce iti doresti intr-un singur loc. Eu prefer sa imi fac cumparaturile acolo si daca nu, imi dau comenzi si online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *