Comanda mea de la Pandortex

Eram în căutarea unor produse de bucătăreală și am început să caut pe internet. Am ajuns întâmplător pe Pandortex și am găsit aici foarte multe produse utile. Dacă s-ar fi putut mi-aș fi umplut bucătăria cu tot felul de chestii.

Am văzut o grămadă de palete de silicon, aparat de scos sâmburi pentru vișine, aparate de tăiat legume în spirală sau julienne și multe alte chestii. Cu toate astea m-am gândit că nu are rost să îmi umblu iar bucătăria de chestii pe care să le folosesc ocazional pentru că un sertar din bucătărie este plin cu astfel de chestii.

storcator-lamai-min

Storcător lămâi Pandortex

Vă recomand să vă luați un aparat de presat lămâi. Eu am unul și este tare folositor și nici măcar nu este scump.

oala-pandortex-min oala-pandortex2-min

Într-un final ajuns la oale și le-am văzut pe cele din ceramică. Îmi doream de mult timp o oală din ceramică și am zis că acum este momentul potrivit să îmi comand și eu una. Eram în dubii în privința mărimii și nu puteam să îmi dau seama cât de mari ar fi dar știam că aveam nevoie de o oală măricică.oala-pandortex4-min oala-pandortex5-min24 cm părea micuță, 26 cm părea mică, 28 de parcă tot mică era. M-am gândit că nu are rost să un metru să văd cam cât de mare ar fi și am zis ce-o fi o fi așa că o iau pe cea mai mare. În câteva zile am intrat în posesia ei și am rămas mască …. ditamai oala. Este o oală măricică și bună pentru mâncare dar nu au nici o vină cei de la Pandortex că eu nu știu ce vreau.

Toată săptămâna m-am ținut să fac ceva în ea doar că nu am avut suficient timp la dispoziție așa că am făcut mâncăruri rapide.

agenda-cu-bufnita-min

Din disperare să nu se termine oalele am dar repede comanda deși îmi mai doream o agendă. Ochisem această agendă cu bufnițe care este tare fancy și costă doar 9 lei. Îmi place că este trasată și nu are pagini albe.

Pandortex are multe, foarte multe produse și este aproape imposibil să pleci cu mâna goală de pe site. Îmi place că în dreptul fiecărui produs ai toate informațiile necesare referitoare la dimensiuni, mărimi sau absolut orice detaliu legat de produs.

Kamy

17 Comments

  1. Eu cand fac ciorba de potroace de Revelion fac in oala de 6 lintri, cu musafiri la masa. Am vazut ca aceasta este de 8 litri, cred ca fierbi piftiile in ea. 😀 Dar avand dimensiunile de 28×14 cm, e cratita cum zicem noi deci merge sa faci sarmalele. E faina

  2. Desi a trecut un an de cand am terminat de amenajat bucataria, inca mai sunt chestii pe care mi le doresc, dar nu stiu unde sa le mai pun.
    As avea nevoie de cateva accesorii pentru robotul meu. Astept ofertele de Craciun.

  3. Faina oala, s-o folosesti cu placere. Site-ul il stiu si il recomand. Am si eu cateva produse de la ei si sunt tare multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *