Prepare to party

Inca cateva zile si vine Sfantul Valentin asa ca trebuie sa nu ne prinda nepregatite. In primul rand inca mai aveti timp sa va ganditi la micile detalii pe care trebuie sa le puneti la punct ana atunci.

Mai este o mica problema. Sunt persoane care sarbatoresc Sfantul Valentin pentru ca se iau dupa americani sau sarbatorim romaneste de Dragobete. Nu conteaza in ce zi petreceti dar trebuie sa sarbatoriti aceasta zi in cuplu. Ce poate fi mai frumos decat sa va pregatiti un desuu sexy si sa petreci doar tu cu iubitul. Cred ca asta este cea mai frumoasa seara si cea mai memorabila pentru ca iesiti un pic din tipare.

http://www.e-lenjerie.ro/babydoll_si_chilot_tanga_adore_me-p29833.html?ref=D82C8D16

Daca vreti si un mic sfat de al meu eu as fi de parere ca ar merge sa ii faceti si o surpiza dulce in forma de inima. Parca altfel traiesti momentul cand adaugi si amanunte de acest gen. Ca model de inspiratie am ales acest desuu alb care ascunde sub el …. muulte chestii dar cred ca asa este cel mai bine. Nu trebuie sa lasati totul la vedere si trebuie sa mai lasati si imaginatia sa isi faca treaba. Se aseaza foarte bine pe orice fel de corp si pe orice fel de forme asa ca nu trebuie sa va temeti. In plus eventuala burtica este frumos mascata de acele mici pliuri din dreptul abdomenului.

Eu m-am decis ce voi purta de Sfantul Valentin, locatia ramane stabilita…. acasa si am sa decorez un pic cu cateva lumanarele si ceva dulce in forma de inima. Sper ca ideile mele sa va inspire si pe voi.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *