Take care what you wear

În primul rând Hristos a înviat. Sper că ați petrecut Paștele așa cum v-ați dorit și acum începem să reintrăm în normal. Zilele libere s-au terminat și începem săptămâna de marți. Ce ne putem dori mai mult decât să se termine mai repede și să începem cu lunea. Parcă ai altă poftă de muncă.

http://www.e-lenjerie.ro/bluza_de_dama_saphira_2819_bej-p6064.html?ref=D82C8D16

Recent am aflat că 2 dintre prietenele mele cele mai bune au născut așa că v-a trebui să mă duc și eu să văd micii bebeluși. O fată și un băiat! Parcă aș mai vrea și eu un bebe …. dar stați așa că ne abatem de la subiect.

Clar trebuie să mă pregătesc pentru că în 3, maxim 4 luni, voi avea parte de 2 evenimente importante la care nu vreau să lipsesc. În primul rând am nevoie de 2 rânduri de ținute. În primul rând una serioasă și foarte decentă pentru biserică și o rochie mai sexy pentru petrecere. Am eu câteva modele în cap dar am să vă povestesc de ele la momentul potrivit.

În primul rând pentru biserică am găsit o bluză simplă, bej din vâscoză. O consider mai mult decât potrivită. În partea de sus are un model creat dintr-o dantelă finuță. Mă bucur că la gât nu voi mai fi nevoită să o accesorizez și cred că voi folosi o brățară mai proeminentă și o pereche de cercei simpli. Pentru că îmi place foarte mult modelul bluzei din partea de sus cred că îmi voi prinde părul pentru a lăsa la vedere această dantelă. Aștept și părerile voastre.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *