În căutarea unui laptop nou pe Server-Config.ro

Laptopul meu dă semne de oboseală și parcă nici nu aș vrea să-l acuz. Are 7-8 ani și câteodată se mișcă greu și îmi dau seama că ar trebui să schimb ceva la el. În afară că l-am șters de praf în tot acest timp, nu am făcut nici un alt efort. Mă gândeam să investesc într-un laptop ceva mai performant ca al meu și totuși să nu cheltui o avere el.

De ce am ales un laptop refurbishied

În ceea ce privesc caracteristicile unui calculator sunt total pe dinafară. Eu știu să umblu la calculator și cam atât. Ca să-i pot alege un calculator bun care să funcționeze bine am hotărât să apelez la un prieten care se ocupă cu așa ceva. El m-a îndrumat către calculatoarele refurbished. Evident că acest termen este foarte nou pentru mine și nu am știut ce înseamnă. Totuși am ținut să-i menținoez că nu vreau un desktop, ci un laptop. Atunci laptop refurbished să fie!

dell-latitude-e6440-14-intel-core-i5-4300m-260ghz-16gb-ddr3-512gb-ssd-amd-radeon-hd-8690m-dvd-rw-webcam-windows-10-pro-garantie-2-ani-minCaracteristicile propriu-zise vor fi alese de el în funcție de bugetul stabilit de mine. Explicațiile lui m-au determinat să aleg un astfel de produs. Refurbished este un produs care funcționează perfect și la care am garanție.

Ce înseamnă refurbished?

Produsele recondiționate sunt produse folosite (sau second-hand) care trec printr-un proces specific, cu scopul de a le readuce într-o stare de funcționare ca și nouă. Aici este cea mai mare diferență dintre un produs “second hand” și un produs “refurbished/recondiționat” în timp ce un produs “second hand” este un produs folosit, de mâna a doua, de obicei fără garanție și care nu a trecut prin nici o procedura de recondiționare, un produs refurbished este într-o stare de funcționare ca și nou cu garanție.

Îmi doresc orice model de laptop mai puțin HP

În prezent folosesc un HP și nu vreau să arunc cu noroi în firmă sau să vorbesc ceva aiurea pentru că de fapt laptopul meu funcționează binicel și în prezent. Totuși sunt puțin nemulțumită de sunetul puțin prea zgomotos și de faptul că fără un suport de laptop bine ventilat nu face față și se supraîncălzește.

Îmi doresc altceva. Poate că vreau să văd cum funcționează și alte modele și sper să nu regret alegerea făcută.

Mi-aș dori un DELL. Am auzit multe lucruri frumoase despre această firmă doar că prețurile sunt ceva mai mari. În speranța că această calitate este reflectată în preț, îmi doresc și eu să am  experiență cu ei.

Eu am luat legătura și cu cei de la Server Config pentru că le-am adresat câteva întrebări lămuritoare la comanda și la detalii despre produs. Promptitudinea și sinceritatea cu care mi-au răspuns m-a motivat și mai mult să colaborez cu ei. Îi găsiți pe facebook pe pagina lor Server Config. sau îi puteți contacta telefonic la 0770.509.776

 

Kamy

15 Comments

  1. Eu am un Dell Latitudine si sunt foarte multumita de el. Nu e nou, tot refurbished, dar nu am avut probleme si pretul a fost bun. Garantie un an. Deci merita.

  2. Poate ca dacă as avea un laptop as scrie mai des în timp ce as adormi fata,de exemplu. Poate intr-o zi…Când mă fac mare nu mă pricep oricum. Nu aș ști ce sa îmi aleg

  3. Noi avem un laptop Asus refurbised, cumparat de curand si care e destul de bun si se misca bine. Are capacitati mari si se misca destul de repede, ma bucur ca imi pot face treaba.

  4. Mi-a povestit si mie un prieten de un laptop refurbished..el era foarte incantat de achizitia lui

  5. Mie imi plac laptopurile HP, in afara de ultimul model care este extrem de prost facut si te dor ochii de la ecran. Dar in mare sunt rezistente si tin bine. Acum am un Lenovo, dar nu m-am dat in vant niciodata dupa ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *