Pentru orice tort spectaculos, o cutie pentru tort personalizată este completarea perfectă

Torturile sunt deserturi speciale și mult adorate de toată lumea. Evident că toată lumea se gândește la gustul divin care le încântă simțurile. Cum rămâne însă cu prezentarea? Cu aspectul? În egală măsură contează și cutia în care vin livrate. Așadar, să vorbim despre cutiile pentru tort. Nu de orice fel, ci despre cele personalizate.

Snick Ambalaje ofera ambalaje pentru cofetarii! Așadar, pentru a merge la sigur, ați putea alege direct de aici diverse tipuri de ambalaje pentru deserturi, implicit pentru cele festive precum torturile. Sunt disponibile aici variante în forme diverse, nu doar clasice cutii pătrate. Acestea pot avea închiderea cu clapetă sau capac, acesta să fie atașat sau nu, pot avea un print deosebit, poate chiar și fereastră – adică o zonă transparentă pentru a vizualiza conținutul. Cum alegem?

O promovare eficientă prin cutiile alese

Atunci când sunt alese ambalajele pentru produsele din cofetării, sunt avute în vedere aspecte ce țin de partea de marketing. Evident că întregul proces de comandă înseamnă o experiență pe care clientul o va savura sau nu. Cu alte cuvinte, modul în care este delectat de prezentare și mai apoi de gust vor face diferența. Iată de ce orice cofetărie are în vedere ca ambalarea să fie făcută la anumite standarde.

O cutie pentru tort personalizata are mai multe șanse să impresioneze și să fie piatră de temelie pentru decizii de viitor. Adică același client să revină cu o comandă și/sau la rândul său să recomande și altora. Este măgulitor să primești o comandă și să constați că ai fost tratat cu profesionalism și creativitatea furnizorului te-a copleșit. Aceasta este reacția celor care primesc livrat un tort, ambalat în cutie personalizată. Iar din postura de furnizor fiind, este vorba despre promovarea unui concept culinar, mai mult decât a unui produs în sine.

În marea lume a concurenței acerbe, merită să investim și în ambalaje personalizate?

Tocmai o astfel de decizie poate face diferența și poate plasa pe unii pe o treaptă superioară în ierarhia concurenților unei nișe. Da, ambalaje personalizate sunt apreciate. Ies în evidență și pot fi un mod excelent de expunere a unui brand. Clienții se obișnuiesc cu un logo, cu schema cromatică a acestuia, cu un mesaj anume. În timp, atunci când se vor gândi cu poftă la dorința de a servi un desert, vor face o asociere automată cu un anumit furnizor. Adică cu cel atent la detalii, desigur.

Pentru cei care se întreabă și de unde pot comanda, Snick Ambalaje este o recomandare. Ce-i drept, aici oferta la capitolul ambalaje personalizate se referă la comenzi în tiraj mic. Însă, sunt mereu disponibile variante de ambalaje cu design specific, diferit, deloc banale. Spre exemplu, vorbim despre cele aurii în interior, cele cu print festiv, colorate sau chiar cutii din carton cu detalii colorate. Vezi pe pagina oficială a acestui furnizor care sunt ofertele curente și stocul disponibil, plus discounturi valabile.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

 

Kamy

5 Comments

  1. Da, chiar contează cum este ambalat un tort spectaculos. Îmi amintesc cum la o aniversare importantă, era cât pe ce ca tortul să fie compromis din cauza ambalajului nepotrivit.

  2. Eu cred ca orice detaliu contează, atunci când vrei ca afacerea ta să prospere! Ambalajul potrivit face diferența!

  3. Îmi place că se găsesc mai ușor astfel de ambalaje sunt chiar de ajutor și arată și bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *