Cum să arătăm impecabil toamna asta

Schimbarea oferită de natură, diferențele de temperatură, sunt facturi care ne influențează semnificativ părul și pielea. Pentru că ne dorim să arătăm oricând bine ne vom preocupa să facem tot ce ne stă în putință pentru ca acest lucru să fie posibil.

Îngrijirea părului

Părul nostru necesită un plus de atenție în sezonul rece. Oricine își dorește un păr frumos și sănătos. În condiții de vânt sau de ploaie vom avea grijă să ne protejăm părul cu o pălărie sau cu o eșarfă. Pentru că folosim anumite aparate care au temperaturi foarte mari pentru coafarea părului, vom apela la produse speciale de protecția părului. Nu strică să optăm pentru tratamente săptămânale și măști preparate chiar de noi. Nu este indicat să exagerăm cu folosirea excesivă a ondulatorului, perie și plăcii pentru coafat părul.

Îngrijirea corporală

Nu ne dorim să arătăm bine doar vara când purtăm costum de baie. Pentru a avea un trup de invidiat și o siluetă de admirat este nevoie de câteva sacrificii. Cine are timp poate merge la sală. Sunt foarte multe persoane care nu au timp și dispoziția pentru a practica sport. În ajutorul nostru vin clinicile cu tratamente modelatoare care sunt destul de eficiente. Prețul lor este unul pe măsură, însă, dacă ne dorim să arătăm cât mai bine putem apela la Monily imprumut nevoi personale. În acest fel vom arăta absolut perfect și vin reuși să primim toate laudele. În funcție de suma pentru care optăm ne putem face un tratament complet pentru întreg corpul. Împrumutul de nevoi persoanele este foarte avantajos. Într-un timp relativ scurt primim răspunsul la solicitările noastre și vom ști dacă este cazul să ne facem programare la o clinică de îmfrumusețare, pentru a avea o piele frumoasă, mătăsoasă și fără probleme.

Îngrijirea tenului

Îngrijirea corectă a pielii este extrem de importantă la început de toamnă. Avem nevoie de produse care să ne hidrateze tenul. În rutina noastră de îngrijire putem include un exfoliant care ne va ajuta să scăpăm de celulele moarte de la nivelul pielii. Tratamentele faciale regeneratoare pot fi incluse în îngrijirea noastră. Continuăm să ne hidratăm atât la interior cât și la exterior. Pielea din jurul ochilor necesită o îngrijire mai specială. Cremele contur pentru ochi și serurile sunt de mare ajutor. Demachierea tenului este vitală oricând
Niciodată nu ne vom culca cu machiajul pe față.

Respectă tendințele în materie de make-up

Toamna aceasta se poartă nuantele pământii și blânde de machiaj. Tonurile de bej, roz, bleu sau violet sunt ideale pentru a fi folosite pentru un machiaj de zi. Rujurile pe care le putem alege pentru a le purta pot fi în nuanțe de unde, maro sau burgundy. Rujul roșu poate fi oricând purtat, dacă este corect accesorizat. În funcție de eveniment și de locul unde vom purta machiajul, vom alege ceva care să ni se potrivească și cu care nu vom da greș.

Kamy

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *