Ursitoarele magice aduc cu ele stropul de magie dintre vis și realitate!

Petrecerile de botez nu ar fi la fel dacă zânele ursitoare nu ar lua parte la eveniment. Aduc cu ele de fiecare dată un strop de magie care îndeamnă toți invitații să călătorească pe tărâmul basmelor. Cea mai mare admirație vine din parte copiilor care sunt extrem de atenți la piesa de teatru în care zânele ursitoare sunt personajele principale.

Fie că ai pregătit totul pentru botezul celui mic sau abia te apuci de organizare, nu uita de ursitoarele magice – petrecerea ta va întrece așteptările tale și ale invitaților atunci când vor apărea zânele. Ele aduc ceva nou, un plus necesar în cadrul oricărui eveniment de acest fel. Pentru a fi sigur că acest plus necesar nu va lipsi de la petrecerea ta, alege ofera potrivită pentru tine de pe https://paradisulpersonajelor.ro/.

Ce au pregătit zânele ursitoare pentru tine?

Rolul lor de bază este de a-i ursi celui mic un viitor încărcat de reușite și iubire. Ele sunt înzestrate cu un asemenea dar – cel de a împlini dorințe. Pe lângă acest lucru, din cadrul momenutului dedicat micuțului, dar și părinților nu lipsesc notele umoristice.

Zânele bune împreună cu îngerașul ce îl veghează pe micuț, vor atrage toată atenția invitaților, dar vor stimula și dorința acestora de a păși împreună cu ele pe culmile cele mai îndepărtate ale basmului. Apoi, într-o fracțiune de secundă, dacă se poate spune așa, își va face simțită prezența și ursitoarea rea.

Adevărata disctracție pentru copii, dar și pentru părinți, începe atunci cand ursitoarea rea pășește pe scenă și întrerupe întreg momentul zânelor bune. Nota de umor este amplificată în acele clipe. Ea este cea care le critică într-o manieră haioasă pe ursitoarele bune pentru felul în care îi ursesc copilului viitorul.

Veselia celor mici va fi la cote maxime în acele momente. După un schimb de replici amuzante între ele, ursitoarea rea va demonstra că nu este atât de vicleană precum pare. Ca în finalul oricărei povești, lucrurile se încheie cu victoria binelui și transformarea ursitoarei rea în una bună.

Dorința nemărginită a copiilor de a afla secretul zânelor

Copiii vor fi fermecați de prestația zânelor. Rochiile lor impunătoare, viu colorate sunt create după modelele prințeselor, pe care le îndrăgesc toate fetițele. Puterea cu care sunt înzestrare rămâne însă un mister.

Cei mici vor fi extrem de atenți la tot momentul zânelor ursitoare. De multe ori chiar încearcă să afle secretul acestora – de unde vin și cum au căpătat aceste puteri? Dorința celor mai multe fetițe este de a avea rochii minunate și să poată împlini dorințe infinite pentru o fac zânele ursitoare.

Nu în ultimul rând, pentru copii acest moment va rămâne mai mult decât o amintire. Prezența ursitoarelor la pretrecerea de botez nu doar că este o surpriză neașteptată, ci este și clipa perfectă că cei mici să pășească pe tărâmul basmului. Ei se vor simți adevărați super eroii în compania zânelor ursitoare.

Nu uita de https://paradisulpersonajelor.ro/ pentru ca petrecerea ta de botez să fie copleșită de emoții la superlativ!

Kamy

9 Comments

  1. Acum ursitoarele sunt un must-have la botez dar eu nu am apelat la ele la botezul fiului meu pentru ca am vrut sa fie mai mult o petrecere intre prieteni fara multe artificii. Insa mi se pare dragut acest obicei preluat din povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *