Extensii de păr de pe BestHairBuy. Diferențe dintre extensiile naturale și cele sintetice

Extensiile de păr nu sunt pentru toată lumea. Ca să poți purta extensii de păr trebuie să ai un păr îngrijit și frumos. De preferat ar fi să nu fie ars sau spicuit pentru că s-ar vedea destul de inestetic. Mai bine tăiem tot ce este nesănătos pentru că în felul ăsta se regenerează mai repede și se va vedea mult mai bune cu sau fără extensii.

Cât de lung trebuie să fie părul ca să poți aplica extensii?

Este adevărat că părul poate fi relativ scurt pentru a putea aplica extensiile. El se măsoară de la lobul urechii în jos. Pentru extensiile clip-on, este recomandat să ai o lungime a părului de minim 6 cm, iar pentru celelalte minim 8 cm. Extensiile sunt extrem de ușor de aplicat și aproape că nu ai nevoie de tutoriale ca să poți să le aplici singură. De preferat ar fi să coafați în același mod atât părul vostru cât și cel din extensii pentru a se crea o unitate. Acest lucru se face și pentru a nu se vedea trecerea de la o textură de păr la altul.

Sunt mai ușor de coafat extensiile din păr natural sau cele din păr sintetic?

Părul natural din extensii se comportă exact la fel ca părul vostru. Aceste extensii se pot coafa, vopsi, întinde sau spăla foarte ușor. Extensiile din păr sintetic nu acceptă o temperatură prea ridicată.  Pe BestHairBuy hair extensions găsiți o gamă largă de astfel de extensii din care puteți alege modelul preferat. Tot de aici vă puteți alege și culoarea care vi se potrivește. Căutați o nuanță care se poate confunda ușor cu părul vostru.

Extensiile pot fi purtate zilnic?

Extensiile sunt foarte comoda, dar datorită faptului că acestea se fixează pe părul vostru îl supune unei greutăți suplimentare. Cu alte cuvinte, părul vostru este ușor agresat și nu ar fi tocmai indicat să le purtați zi de zi. La această fază ar fi mult mai bune extensiile sintetice pentru că ele sunt mai ușoare.

Clipsuriele sunt ca niște agreafe care se prind de părul natural cât mai aproape de rădăcină. Celeltalte extensii se prind cu un fel de silicon și sunt mult mai sănătoase. Din acest motiv acestea sunt puțin mai scumpe și mai recomandate de specialiti. BestHairBuy curly hair sunt cele mai recomandate pentru că sunt foarte ușor de purtat și buclele arată foarte bine. Și pe părul vostru este ușor de ondulat astfel încât să arate la fel cu cel din extensii.

Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile aduse de BestHairBuy pe canalele de socializare, îi puteți urmari pe facebook, instagram, youtube, pinterest sau pe blogul lor.

Kamy

15 Comments

  1. Am si eu niste extensii din par natural. Le-am cumparat dintr-un capriciu, le am de 3 ani si le-am purtat fix de 5 ori…
    Acum nu le mai pot purta pentru ca mi-am schimbat nuanta parului:))))
    Am facut “afacere” ce sa mai…

  2. Daca as opta vreodata pentru extensii, categoric le-as alege pe cele din par natural tocmai pentru ca imi doresc sa fie insesizabile.

  3. In ultimul timp mi s-a cam pus pata sa ma tund mai scurt dar am mari retinei fiindca nu stiu cum mi-ar sta. Poate ca o peruca ar rezolva lucrurile si spoi as putea sa iau si o hotarare

  4. Recunosc faptul că nu m-am gândit niciodată să încerc extensiile de păr, dar uite că m-ai făcut curioasă. Mai ales că recent m-am tuns destul de scurt. Până crește, poate-mi prinde bine să îl mai „lungesc” pentru un botez, o nuntă… Mi-ai dat o idee bună.

  5. Consider extensiile necesare în cazul în care nu ai un păr lung sau bogat, o schimbare e mereu bine-venită, dar, cum ai zis și tu, nu chiar de toată ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *